Norge knuste Sverige og vant EM for fjerde gang på rad

De norske håndballjentene leverte en fantastisk andreomgang og vant klart.

Her får de norske håndballjentene EM trofeet. (Foto: ATTILA KISBENEDEK/Afp)
Camilla Herrem og resten av de norske håndballjentene tok en beroligende seier mot Sverige. (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)
Lagvenninnene hyllet håndballdronningen Tonje Larsen etter EM seieren. (Foto: TV 2/)
Gro Hammerseng. (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)
Heidi Løke. (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)

Norge - Sverige 25-20 Norge kom best igang i finalen, og anført av kaptein Gro Hammerseng gikk de norske jentene opp i en 4-2-ledelse etter ti minutter. Men så stokket det seg fullstendig i Norges angrepsspill. Thorir Hergeirssons jenter scoret ikke igjen før Tonje Larsen nettet ni og et halvt minutt senere. I mellomtiden gjorde Sverige fire mål, og tok kontroll på matchen. - Det som er det mest fantastiske er at nå er vi kvalifisert t