p caesar 171210 aeg  171210
p caesar 171210 aeg 171210

Lene Alexandra: – Ikke noen hemmelighet at jeg har vært ung og usikker

Blir å se på skjermen med «Hotel Cæsar», «Fangene på fortet» og «71 grader nord».

Over jul blir Lene Alexandra Øien å se i «Hotel Cæsar». På såpeseriens julebord strålte hun sammen med sine nye kolleger.

Kjenner seg igjen i karakteren

I serien spiller hun en kjendisblogger som har kommet seg over problemer i livet.

– Jeg spiller en av landets største bloggere og jeg spiller mot en av de nye hovedkarakterene som heter Vanessa. Hun er en ung og usikker jente sånn som jeg var før, så hun kjenner jeg meg veldig igjen i. Og Lexie som er den karakteren jeg spiller, hun har lært og erfart og kommet seg videre i livet, sier Lene Alexandra til «God kveld Norge».

– Hva kjenner du deg igjen i?

– Nå ønsker jeg ikke å stå her og fortelle hele livshistorien min, for det føler jeg at jeg har fortalt hundre tusen ganger, men det er vel ikke noen hemmelighet at jeg har vært ung og usikker, og det er jo det Vanessa også er, uttaler den tidligere glamourmodellen.

På tre kanaler

I «Hotel Cæsar» blir hun å se på TV fire dager i uka.

– Hva? Kommer jeg til å være mye på skjermen. Jeg prøver å ikke tenke så mye på det, jeg prøver å leve et mest mulig normalt liv sammen med familie og venner og gå på trening og gjøre de tingene jeg skal, så velger jeg å fokusere på de positive tilbakemeldingene, sier Øien.

I tillegg blir Lene Alexandra å se i «Fangene på fortet» på TV3 «71 grader nord» på TVNorge.

– Jeg tror uansett ikke det går an å toppe hvor mye jeg var på TV og i media i 2008, så jeg tror nok det skal være bra. Det er mitt plateselskap og management som holder styr på hvor mye jeg er i media og ikke. Det tenker ikke jeg så mye på. Jeg prøver å gjøre ting jeg synes er gøy, uttaler Lene Alexandra, som fikk enormt mye oppmerksomhet dette året på grunn av at hun fjernet silikonpuppene, deltok i «Skal vi danse» og ga ut albumet «Welcome to Silicon Valley».