siralex
siralex

Smørblid Ferguson hyllet Solskjær etter seieren mot Arsenal

- Solskjær har vært fantastisk. En stjerne og et vidunderlig menneske, sier Sir Alex Ferguson til TV 2 Sporten.

Old Trafford/Bergen (TV 2 Sporten): Før mandagens storkamp mellom Manchester United og Arsenal ble Ole Gunnar Solskjær hyllet på Old Trafford, men hyllesten tok ikke slutt med det.

Etter at United hadde sikret seg en 1-0-seier var det en smørblid Sir Alex Ferguson som møtte TV 2 Sporten, og han gir den ferskte Molde-manageren følgende skussmål:

- Han har vært fantastisk. En stjerne og et vidunderlig menneske. Han er en fantastisk profesjonell, og alle i United ønsker håper han gjør det bra. Det er stor utfordring for ham å dra til Molde, for han har en god rolle i vår klubb, sier Ferguson til TV 2 Sporten.

Kan ringe for å få råd
Nå tror han Solskjær vil nyte stor suksess i Tippeligaen.

- Han ønsker å prøve seg som manager, og jeg vil ikke hindre ham i det. Det viser hvor store ambisjonene hans er, og jeg er sikker på at han vil gjøre det bra. Men tiden hans her har vært absolutt fantastisk, sier Ferguson.

- Kan han ringe deg når han trenger råd?

- Absolutt. Det vet han, smiler United-manageren.

- Forsvarsfireren var helt fantastisk
Kampen mot Arsenal var også til å smile av for ringreven.

- Vi måtte spille bra for å vinne denne kampen, for det var to gode lag på banen. Spesielt i første omgang spilte vi bra, og det en god forestilling fra hele laget. I andre omgang hadde vi noen gode muligheter på kontringer spesielt, og vi er skuffet over at vi ikke satte noen av dem, forklarer Ferguson, som fremhever forsvarsfireren som spesielt bra.

- Forsvarsfireren var helt fantastisk. Arsenal var mer med i andre omgang, men kom egentlig ikke til noen virkelige sjanse. Det har med måten vi forsvarte oss på, sier Ferguson.

Gleder seg til Chelsea-kampen
Og nå er han også optimist med tanke på neste Premier League-kamp, som er storkampen mot Chelsea på Stamford Bridge.

- Det er en virkelig stor kamp. Vi ser frem til det, og laget begynner å komme i form. Det er et godt tidspunkt å dra dit, sier United-bossen.