UTSTILT:  Dette er synet som møter deg når du tar rulletrappen ned i første underetasje i kjempebutikken på Oxford Circus.  (Foto: Anna Drury)
UTSTILT: Dette er synet som møter deg når du tar rulletrappen ned i første underetasje i kjempebutikken på Oxford Circus. (Foto: Anna Drury)
POPULÆRT: 30.000 mennesker besøker flaggskipet på Oxford Circus daglig.  (Foto: Dominic Lipinski)
POPULÆRT: 30.000 mennesker besøker flaggskipet på Oxford Circus daglig. (Foto: Dominic Lipinski)
topshop, splitt (Foto: Anna Drury)
topshop, splitt (Foto: Anna Drury)

Denne butikken kan du ikke gå glipp av

Vi hjelper deg å finne godbitene i verdens største klesforretning. Se video.

Enten du har vært der hundre ganger før eller er førstereisbesøkende; Topshop er kleskjeden de aller fleste norske jenter – og mange gutter – bare må innom når de er London, enten de er tweens eller 40.

Bli med inn og se hva Topshop-stylist Sophie Gallagher anbefaler. Se videoen øverst (obs: videoen er ikke tekstet. Kontakt journalisten dersom du har spørsmål).

Ungdomsklubb

UTSTILT:  Dette er synet som møter deg når du tar rulletrappen ned i første underetasje i kjempebutikken på Oxford Circus.  (Foto: Anna Drury)
UTSTILT: Dette er synet som møter deg når du tar rulletrappen ned i første underetasje i kjempebutikken på Oxford Circus. (Foto: Anna Drury)
Topshop er en kjede, men det største utvalget finner du i kjempebutikken på Oxford Circus i London. Dette er verdens største klesbutikk og rommer fem etasjer med fantastisk shopping – eller marerittaktig køgang, alt ettersom hvor høy terskel du har for diskotek og klesbutikk i ett.

For det er alltid høy musikk her, gjennomsnittlig 30.000 kunder daglig (flere nå før jul!), og ikke minst et utvalg som kan sette konsentrasjonen på prøve.

Triksene er å komme enten tidlig på formiddagen eller siste timen før stengetid. Kom uten mye å bære på og vær uthvilt. Eller bestill time hos Topshops Personal Shopping-tjeneste (se nedenfor), og slipp hele køen.

Spesialkolleksjoner

Gevinsten er masse kule klær, sko, vesker, smykker og annet tilbehør til ganske rimelig pris.

SNØKULE: Vindusutstillingen er et lite kunstverk i seg selv, med utstillingsdukker inni en stor snøkule med blåsende snøfnugg.  (Foto: Anna Drury)
SNØKULE: Vindusutstillingen er et lite kunstverk i seg selv, med utstillingsdukker inni en stor snøkule med blåsende snøfnugg. (Foto: Anna Drury)

Topshop er kjappe til å komme med sine utgaver av trendene, og får nye kolleksjoner med høy hyppighet.

Du finner egne kolleksjoner for små størrelser («petit»), høye («tall» med jeans med 36 i benlengde), gravide og et vell av designkolleksjoner.

Torsdag får du se stylisten vise favorittene fra Kate Moss' siste kolleksjon for Topshop.

I videoreportasjen over viser Sophie Gallagher fram klær fra kolleksjonene «Unique» og «Boutique», som er blant Topshops mer eksklusive kolleksjoner med dyrere stoffer; «Emerge», som er Topshops samarbeid med unge, fremadstormende designere, og årets jule- og partykolleksjon som kommer i et begrenset antall (trykk på lenkene for mer informasjon og priser – ekstern lenke).

Topshop, Sophie Gallagher, Ingvild Tvervaag (Foto: Anna Drury)
Topshop, Sophie Gallagher, Ingvild Tvervaag (Foto: Anna Drury)

Sophie jobber som stylist i Topshops Personal Shopping-tjeneste.

Det har i mange år vært forhandlinger om å få Topshop til Norge. I høst ble det kjent at dette nå er lagt på is på ubestemt tid, som følge av en navnekonflikt. I mellomtiden kan nordmenn bestille på internett, men da kommer man kjapt over tollgrensen på 200 kroner.

Personlig service

Personal Shopping kan bestilles på nettsidene til Topshop og gir deg muligheten til å prøve klær i ro og mak i langt finere prøverom enn vanlig, og få hjelp av Topshops stylister til å finne det du er på utikk etter. Tilbudet er gratis og uten kjøpeplikt. Les mer her.

Topshop fører størrelsene 32-44.

BLIKKFANG: Ansiktsmaling og fjærpryd er hva Topshop forsøker å lokke kundene til å pynte seg med før jul.  (Foto: Anna Drury)
BLIKKFANG: Ansiktsmaling og fjærpryd er hva Topshop forsøker å lokke kundene til å pynte seg med før jul. (Foto: Anna Drury)

Les også: Kate Moss og Topshop bryter samarbeidet. Her er den siste kolleksjonen

Se video: Kle deg som «Mad Men-heltinnene»

Se video: Sånn får du ny stil for en hundrings

Se video: Sånn fremhever du naturlig fall i håret

Se video: Tryll bort mørke ringer under øynene

Se video: Sånn kan menn pynte ansiktet – uten sminke

Se video: Jan Thomas viser hvordan du lager høstens mest trendy hår