Märtha og Ari fant au pair på nettet

Prinsesse Märtha og Ari Behn har sikret seg en engelsktalende au pair etter å ha annonsert på et amerikansk nettsted.

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn forlater Kongeskipet Norge før festen på Drottningholm Slott torsdag kveld i Stockholm, Sverige. 
M¨rtha Louise i lys grønn kjole og oppsatt hår. Smiler.
Foto: Lise Åserud / Scanpix (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)
Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn forlater Kongeskipet Norge før festen på Drottningholm Slott torsdag kveld i Stockholm, Sverige. M¨rtha Louise i lys grønn kjole og oppsatt hår. Smiler. Foto: Lise Åserud / Scanpix (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)

– Vi kan bekrefte at vi har annonsert etter en ny au pair. Annonsen er nå fjernet fordi vi har funnet noen vi tror vil egne seg. Siden vi vil at barna våre skal lære engelsk, velger vi en au pair med engelsk som førstespråk, skriver Ari Behn i en SMS til VG.

I annonsen på GreatAuPair.com opplyses det at jobben vil innebære barnepass, rydding, lage sunn mat, klesvask, husarbeid, kjøre barna til aktiviteter, handle matvarer og lignende.

Familien beskriver seg selv som leken og sporty. Au pairen må være til å stole på, utadvendt, kreativ, positiv, selvstendig og morsom, skriver VG.

Prinsessen og hennes familie beskriver seg selv som glade i turer i skogen, aking, langrenn og alpint, vannsport, svømming og fiske. Dessuten er de glad i bøker, teater, musikk, meditasjon og det spirituelle.

Ukelønna skal være på mellom 600 og 1.200 kroner. I tillegg vil au pairen få språkkurs, TV, internett og bil til disposisjon. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2