UNNSKYLD: Jostein legger seg flat
UNNSKYLD: Jostein legger seg flat

Jostein legger seg flat etter frier-kjeft

- Jeg var sliten og utkjørt.

«Jakten på kjærligheten»-bonden Jostein Sundby får kjeft av sine tidligere friere Gry Kristoffersen og Mari Edvardsen. Nå angrer han på oppførselen sin.

Konstruert krangel

Etter at Sundby uttalte til Se og Hør at han var redd for at frierene Mari Edvardsen og Gry Kristoffersen skulle fly i tottene på hverandre slo frierne tilbake og følte seg urettferdig behandlet av Jostein.

Les også: Jakten-frierne raser mot Jostein

– Jeg synes det var veldig stygt gjort av Jostein. Vi advarte han jo. Vi har snakket med han både Mari og jeg. Vi sa at han ikke skulle gå til pressen med det, for det er ikke sant! Det er ikke et snev av sannhet. Da må han ha misforstått, for det er helt totalt feil, sa Gry Kristoffersen til «God Kveld Norge».

Var sliten og utkjørt

Nå ber Jostein jentene om unnskyldning og forklarer det hele med at han var utslitt etter et hardt press under programmet.

- Jeg var sliten og utkjørt og det var tøffere for meg enn jeg hadde trodd med en slik ”konkurranse” tett på livet. Det hele begynte med at jeg ble spurt i forbindelse med slengbemerkningene som kom fram på tv mellom Gry og Mari på vennefesten. Jeg sa det var en humoristisk tone som var gjenganger på gården hele tiden, sier Jostein til God kveld Norge.

Lå våken

– Dette var morsomt og skapte en god stemning hos oss gjennom hele oppholdet. Mari og Gry er to fantastiske jenter som sprer glede med sine munnrappe kommentarer. Imidlertid så følte jeg der og da, inni meg at dette stakk noe dypere og at det tærte litt på den slitne bonden. Egentlig en bitteliten filleting som ble hauset veldig opp i media. Jeg lå våken noen netter, men det var ikke på grunn av dette, sier bonden.

Veldig lei meg

- I ettertid ser jeg jo at dette selvsagt aldri burde vært sagt noe om. Og jeg er veldig lei meg for at den lille tingen som kvernet inni meg skal ha påført to fantastiske jenter noe de ikke har ment, tenkt eller lagt opp til. Det hele var mine tanker og feiltolket som de var fikk det dessverre slik dumt oppslag i media. Det var ikke min mening å gå til pressen for å sutre hvor ille jeg hadde det. Jeg har ikke som det også blir fremstilt i ukeblad- trengt psykologhjelp og fryktet slåsskamp på gården, sier Jostein og ber jentene om unnskyldning.

- Jeg håper dette er over nå og ber så mye jeg kan om unnskyld for det jeg har påført av ubehagligheter til Mari og Gry.