Ashley Young (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)
Ashley Young (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)

- Liverpool vil kjøpe Villa-stjerne i januar

Liverpools manager Roy Hodgson vil forsøke å kjøpe Aston Villas engelske landslagsstjerne Ashley Young når overgangsvinduet åpner i januar.

Hodgson og Liverpools nye sportsdirektør Damien Comolli håper på at Aston Villa vil slippe Young for en overgangssum på på rundt 150 millioner kroner på nyåret, hevder The Daily Mail torsdag.

Liverpools nye amerikanske eiere vil stille midler til disposisjon og håper at en signering av Young kan bidra til at Anfield-klubben kaprer fjerdeplassen som gir Mesterliga-plass neste sesong.

Håper på enighet
Roy Hodgson vil styrke troppen med kvalitetsspillere og har gitt Comolli oppgaven med å overtale Young til å skrive under for Liverpool gjennom sitt solide nettverk.

Aston Villa krever en stor sum for å gi slipp på Young, men kilder i Liverpool påstår overfor Daily Mail at klubben har stor tro på å komme til enighet om en pris - spesielt dersom spilleren selv gjør det klart at han vil til Liverpool.

Manchester United og Tottenham har også hatt midtbanespilleren på sin ønskeliste, men vil trolig ikke prøve seg med et bud allerede i januar.

Damien Comolli (Foto: AKIRA SUEMORI/Ap)
Damien Comolli (Foto: AKIRA SUEMORI/Ap)

- Hardt slag for Houllier
Et eventuelt kjøp av Young vil imidlertid være et hardt slag for tidligere Liverpool-manager Gerard Houllier, som ønsker å beholde sin stjernespiller.

Franskmannen ønsker å styrke troppen fremfor å selge i januar, men skal ha fått beskjed fra klubbens styre om at spillere må selges for å skaffe midler til nye kjøp.