Lucas (Foto: Tim Hales/Ap)
Lucas (Foto: Tim Hales/Ap)

Lucas drømmer om å spille med Ronaldinho

– Alle kjenner kvalitetene til Ronaldinho og hva han kan gjøre.

I italiensk presse raser spekulasjonene rundt en overgang for Ronaldinho (30) i januar. Brasilianeren står med bare sju kamper fra start og har stort sett spilt andrefiolin for Robinho og Clarence Seedorf hos serielederne AC Milan.

Ronaldinho og Lucas (Foto: Chitose Suzuki/AP)
Ronaldinho og Lucas (Foto: Chitose Suzuki/AP)

Flere interesserte klubber
Los Angeles Galaxy, Palmeiras og Liverpool er blant klubbene som har vært nevnt i samme åndedrag som den aldrende ballvirtuosen - det er søt musikk i ørene til et av Liverpools to brasilianske alibier.

- Jeg har ikke vært klar over at Ronaldinho kan være en mulig signering, men selvfølgelig ville jeg blitt veldig glad om det skjedde, sier Lucas til globoesporte.com.

Lucas stod for en målgivende pasning i 3-0-seieren over Aston Villa og har vært fast på laget under manager Roy Hodgson - som har lovet å hente forsterkninger i januarvinduet.

- Et stort løft for oss
- Vi ble venner da vi spilte sammen i OL med det brasilianske landslaget. Det ville vært flott å spille med ham i Liverpool. Alle kjenner kvalitetene til Ronaldinho og hva han kan gjøre. Det ville uten tvil vært et stort løft for oss, sier Lucas.

Roy Hodgson skal ifølge Globo Esporte være på utkikk etter en kreativ partner til Fernando Torres, men Ronaldinho må være beredt på å gå kraftig ned i lønn for å spille på Anfield.