LIKER «SKRAVLAN»-PARODIEN. ¿ Jeg må si jeg synes det er en ære. Han har noen små uttrykk som jeg ser er veldig presise, sier Fredrik Skavlan.
LIKER «SKRAVLAN»-PARODIEN. ¿ Jeg må si jeg synes det er en ære. Han har noen små uttrykk som jeg ser er veldig presise, sier Fredrik Skavlan.

Skavlan: – Jeg tåler å bli kalt sexist og psykopat

Programleder Fredrik Skavlan snakker ut i svensk avis.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Talkshowkongen Fredrik Skavlan er like stor i Sverige som i Norge.

– Maria var årsaken

Derfor har han nå gjort et sjeldent åpent intervju med avisen Aftonbladet.

Han forteller at det var kjærligheten til Maria Bonnevie som fikk han til å takke ja til jobben i Sverige.

– Maria var forelsket i Sverige, og jeg var forelsket i henne, forklarer han til avisen. Han avslører også at han har kjøpt stolene til talkshowet for egne penger.

– Reagerer på sexdiskusjonen

Skavlan slår også tilbake mot den svenske programlederen, forfatteren og glamourmodellen Carolina Gynning som mente han behandlet kvinnelig kjendiser på en annen måte enn mannelige.

Hun mente at han på folkemunne ble kalt «kåte Fredrik».

– Jeg har en ekstremt priviligert posisjon og må tåle om det finnes folk der ute som kaller med sexist eller psykopat eller hva som helst. Jeg vet hvem jeg er. Det jeg reagerte på med denne sexdiskusjonen var det kvinnesynet som mine kritikere viste bevis for. De sa at Fredrik Skavlan har et problem med å snakke med kvinner, men hvilke kivnner mener de? Snakker man om min mamma, Carolina Gynning, Märtha Tikkanen, Shakira eller datter min? Alle gjester er individer og kommer ikke som representant for en gruppe. Så kritikerne kom med en fantastisk generalisering der, sier Fredrik Skavlan til Aftonbladet.