skole copy
skole copy

Lærer sendte evalueringsmail til mor – full av skrivefeil

Minst 14 feil ble funnet i e-posten som læreren sendte elevens mor.

Kontaktlæreren ved Gleed Girls' Technology College i Lincolnshire i England sendte evalueringsskjemaet på mail til elevens mor. Problemet var imidlertid at den korte rapporten inneholdt flere grammatiske feil, stavefeil og tegnsettingsfeil.

– Ikke videre imponert

Den første feilen inntraff allerede i emnefeltet, der læreren skulle skrive det engelske ordet for kveld – evening. I stedet for evening sto det everning.

Elevens mor, som ikke ønsker å bli navngitt, er ikke videre imponert over nivået på e-posten.

– Det som bekymrer meg mest er at denne læreren er ansvarlig for min datters utdanning, forteller moren til Daily Mail.

Klikk HER for å lese e-posten (ekstern lenke)

Rektor: – Finnes ingen unnskyldning

Moren forteller videre at det ikke er noe ondt blod mellom henne og skolen, men at hun ble overrasket over hvor dårlig skrevet e-posten var.

– Jeg er veldig fornøyd med alle andre måter skolen har håndtert min datters utdanning på, understreker hun.

Skolens rektor, Liz Shawulme, sier til avisen at hun personlig skal unnskylde seg overfor jentas mor og at det ikke finnes noen unnskyldning for standarden på rapporten.

– Som en ansvarlig skole oppmuntrer vi våre ansatte til å kontakte foreldrene enten via telefon, brev eller e-post. Jeg er imidlertid sjokkert over antallet feil i denne mailen. De fleste ser ut til å være tastefeil og den ble tydeligvis skrevet i full fart og ikke sjekket i etterkant. Men dette er ingen unnskyldning og jeg skal personlig kontakte foreldrene, sier Shawulme.