I Kamal Saaliti (bildet) og Morten Eriksen har Sandnes Ulf et solid spisspar. Mot Løv Ham bør det bli mer nettsus for radarparet
I Kamal Saaliti (bildet) og Morten Eriksen har Sandnes Ulf et solid spisspar. Mot Løv Ham bør det bli mer nettsus for radarparet
Kamal Saaliti (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)
Kamal Saaliti (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)

Saaliti slakter Hønefoss-ledelsen

Kamal Saliti tar et knallhardt oppgjør med klubbledelsen - og mener han selv har fått en amatørmessig avskjed etter ni sesonger på Ringerike.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Følg Fredrikstad - Hønefoss minutt for minutt i livesenteret kl. 20.00.

Etter ni sesonger i Hønefoss fikk Kamal Saaliti beskjed om at han var uønsket før de avgjørende kvalifiseringskampene mot Fredrikstad.

Det mener Saaliti er meget kritikkverdig.

– Det er etter min mening amatørmessig av klubben, sier angrepsspilleren til TV 2 Sporten.

– Hentet for mange spillere
Hønefoss satset hardt og hentet inn mange profilerte spillere før opprykket til Tippeligaen. Det har ikke gitt ønsket effekt. For til tross for mange gode individuelle spillere, har Hønefoss sviktet kollektivt.

Kaptein Frode Lafton er kritisk til hvordan Hønefoss forvaltet Tippeliga-opprykket.

– Det har kommet mange nye spillere. Gode fotballspillere. Men det handler om å spille på lag og det har ikke vi vært gode nok til i år, sier han til TV 2 Sporten.

– For dårlig av klubben
Saaliti er enig og mener klubben ikke har vært flink nok til å integrere nye spillere i laget.

– Når det først ble hentet så mange, så synes jeg det ble gjort en for dårlig jobb med å passe inn i det systemet vi hadde. Både miljømessig og i forhold til det som skjer ute på banen. Der synes jeg ikke klubben har vært flinke nok, sier Saaliti.

Hønefoss møter Fredrikstad til den siste og avgjørende kvalifiseringskampen til Tippeligaen i kveld. Fredrikstad har en 4-1-ledelse å gå på før møtet. Hønefoss må dermed vinne 4-0 for å rykke opp, eller 4-1 for å sikre seg ekstraomganger.

Mye tyder med andre ord på at Hønefoss-ledelsen må bruke vinteren til å planlegge en tilværelse i Adeccoligaen neste sesong.