SKUTT: Her blir Imran Saber (32) fraktet bort i ambulanse etter å ha blitt skutt på Jordal i Oslo.  (Foto: Benjamin Bakken)
SKUTT: Her blir Imran Saber (32) fraktet bort i ambulanse etter å ha blitt skutt på Jordal i Oslo. (Foto: Benjamin Bakken)

Skyting på Jordal i Oslo

En person fraktet til sykehus, sier øyenvitne.

Politiet fikk melding om skytingen klokken 19.58 i kveld.Et område på Jordal er sperret av.

Flere politibiler og minst en ambulanse er på stedet.

Del på Facebook

Venn av David Toska

Offeret skal være en venn av Nokas-dømte David Toska, sier et øynevitne til TV 2. Kilder TV2 har snakket med opplyser at den 32 år gamle mannen er Toskas høyre hånd, også kjent under navnet Skrue. Han er en kjent person i det kriminelle miljøet, og har vært involvert i flere store saker de siste årene.

Vitnene forteller at offeret kom kjørende for å parkere en hvit Mercedes E-klasse, da en person kledd i kjeledress fyrte av skudd mot bilen. Det ble skutt mellom fem og ti ganger, og mannen ble truffet i brystet og magen. Han skal ha ropt på hjelp fra bilen,

Skuddofferet er brakt til Ullevåll sykehus, men skal ikke være livstruende skadet. Det forteller TV 2-reporter Kristian Mykleset, som er på stedet.

jordal1
jordal1

Raskt på stedet

Politiet har fremdeles ikke pågrepet noen i saken, men leter etter den ukjente gjerningsmannen med store styrker. De søker blant annet gjennom busker og kratt etter spor. Politihelikopteret deltar også i søket, og de leter spesielt etter en grå varebil.

Lagt i kunstig koma

Ifølge NTB har mannen skuddskader flere steder på kroppen og er nå lagt i kunstig koma.

–Mannen er av utenlandsk opprinnelse, men trolig norsk statsborger, sier Kjell Aasheim ved Krimvakta til NTB.

474706