Den amerikanske pastoren Cedric Miller (48) har tidligere uttalt at å være aktiv på Facebook fører til utroskap, og frister gifte par til å gjenoppta kontakten med gamle flammer, ifølge Daily Mail.

Miller beordret tidligere denne uken alle sine gifte kirkeledere enten å deaktivere sine Facebook-kontoer, eller gå av. Miller er pastor i den profilerte «Living World Christian Fellowship Church» i New Jersey, USA.

Del på facebook

Sexorgier

Nå har pikante hemmeligheter fra hans fortid igjen blitt avslørt etter hans vitnemål fra en rettssak i 2003 mot en kirkeassistent har dukket opp.

I rettssaken innrømmet pastoren å hatt orgier med sin kone, den mannlige kirkeassistenten og hans kone. Tiltalen mot kirkeassistenten ble senere droppet.

Vitnemålet dukket opp kort tid etter Cedrics kontroversielle facebook-bannlysning.

I vitnemålet skal pastoren ha innrømmet at kona i utgangspunktet hadde vært utro med kirkeassistenten. Det ene skal ha ført til det andre, og kort tid senere deltok både Miller og kirke assistentens kone i orgier etter bibelskole og søndagsprekener.

Smertefulle avsløringer

«Jeg har nylig oppdaget at et smertefull del av min fortid har kommet frem i lyset. Dette ordnet vi opp i for lenge siden, og jeg nekter å la avsløringene distrahere meg fra mitt oppdrag. Jeg og min kone ønsker å redde så mange ekteskap som mulig», skrev Miller i en epost, sendt på fredag.

I eposten fortsetter Miller å fortelle at hans liv som pastor, far og ektefelle har ført til et stort ønske om å redde så mange ekteskap som mulig.