Søndag er det premiere på «Villdyrlegen» på TV 2.

Programledere er kjæresteparet og de nybakte foreldrene Gaute Grøtta Grav og Silje Hvarnes.

Møttes privat først måneder etter «Farmen»

Det vakte oppsikt da det ble kjent at de to var et par. Grunnen var at Silje var deltaker og Gaute programleder i «Farmen» tilbake i 2008.

Men Silje og Gaute hadde kun profesjonell dialog under TV-innspillingen, og det var først flere måneder etterpå at det oppsto varme følelser mellom de to.

– Folk trodde jeg hadde vunnet Farmen på grunn av Gaute, men på gården var det umulig å snakke privat med ham. Han er ikke mer på gården enn det man ser på TV. Det var først to måneder etter innspillingen at vi møttes privat første gang, sier Silje i et intervju med VG Helg.

– Gaute var mer løssluppen enn meg

Det var nemlig i forbindelse med Gautes idé om å lage et dyreprogram at Silje ble påtenkt en rolle av programlederen. Da de møttes til lunsj i Oslo for å snakke jobb fikk de en god tone.

– Jeg likte at det startet sånn. Det var en fin måte å bli kjent med hverandre på. Vi skrev privat og om jobb om hverandre. Gaute var mer løssluppen enn meg, og da skjønte jeg at han virkelig mente noe, så flørtet jeg litt tilbake, sier Silje til VG.

Bleieskift i «Villdyrlegen»

I et intervju med «God kveld Norge» som sendes lørdag kveld snakker Silje og Gaute om «Villdyrlegen», programmet som førte dem sammen.

Her reiser paret verden rundt og møter ville dyr, og et møte med aper i Asia satte sine spor.

– Du viste deg som en ganske dårlig bleieskiftarbeider når det gjelder apekatter, Gaute?

– En ting er at det ser litt ekkelt ut med små apekatter som har bleier. Men i tillegg så var det en tøybleie, og det var en slags brungul greie, sier Gaute til «God kveld Norge».

– Det var litt majonesaktig, sier Silje og ler.

– Det luktet så grusomt! Og vi måtte skifte på den i vasken på badet vi bruker selv. Det var litt sånn «ja ja ja, ikke noe problem». Så slår den stanken i mot deg og du må vaske bleia litt, smiler Gaute.

Se intervjuet med paret i «God kveld Norge» lørdag klokken 22:10.