Follomynt3
Follomynt3

Denne mynten skal redde Follo

En egen «Follomynt» skal selges før og etter cupfinalen for å redde klubben.

Cupfinale-klare Follo kjemper for sin eksistens. Et arbeidsutvalg har nærmest jobbet døgnet rundt den siste tiden for å berge klubben.

Fredag ble første del av redningsaksjonen for å redde Follo FK sparket i gang. På rekordtid har Det norske Myntverket i Kongsberg preget en egen «Follomynt», med Follos egen valuta ”Follo i 100”. Mynten skal selges for 100 kroner.

– Vi håper alle som vil støtte klubben kjøper «Follomynten» og er med på å redde cupaskeladden Follo. Hver eneste krone vil gå uavkortet til Follo FK, sier arbeidsutvalgets Jan Thomas Birkeland i en pressemelding.

De som vil støtte klubben kan velge å veksle mynten inn i 100 kroner ved Informasjonen på Ski Storsenter – om man likevel ikke vil gi dette økonomiske bidraget til Follo FK ved å beholde den som et minne på den suksessen Follo FK har hatt denne sesongen.

– Follos egne fiktive valuta, ”Follo i 100”, indikerer at arbeidsutvalget har stor tro på at klubben skal berges. ”Follomynten” er navnet på produktet, og er ikke en mynt i klassisk forstand, men vil fungere som lokalt betalingsmiddel på Ski Storsenter. Vi har fortsatt glimt i øyet selv om situasjonen er alvorlig. Vi jobber for at vi fortsatt skal være klubben med hjerte i Follo i mange år fremover, sier Birkeland.

– «Follomynten» kan gi betydelig bidrag til klubben hvis folk griper denne muligheten og støtter oss, noe vi både tror og håper på, men den kan også bli det siste fysiske minnet om Follo FK, sier pressetalsmann for Follo FK, Henning Sverdrup.