Audi S4 bakfra (Foto: Privat)
Audi S4 bakfra (Foto: Privat)

Dette er Daniels heftige Audi S4

Her er det kjempekrefter under panseret.

I spalten "Bilen Min" har broom.no-leserne mulighet til å fortelle litt om sin, eller sine egne biler, og litt om bilinteressen.

Denne gangen får vi møte Daniel på 18 som kjører heftig Audi.

Eier: Daniel Johansen (18)

Bosted: Våler/Moss

Litt om meg selv: Jeg har bensin i blodet!

Audi-S4-hjul (Foto: Privat)
Audi-S4-hjul (Foto: Privat)

Tøff lyd

Bilen: 1998 Audi S4 2,7L Twin-Turbo quattro

Hvor lenge har du eid bilen? I to måneder. Hadde en identisk før denne. Den gikk det ikke like bra med.....

Hva har du gjort med den? Xenon 10 000 k i tåkelys, 8000 k kjørelys, MTM chip, K&N Powerfilter, Cat-Back eksos, K-W justerbart senkesett, Valset hjulbuer, får å få bedre plass til felgene. Ombygd/blokkert resirkventiler + såkalte dose pipes. Får denne sinnssykt tøffe "turbo chatter lyden" ved girskifte og generell gasslipp. BBS cy2 felger, in-pro chrome speilhus.

Liker best med bilen: Designet. Interiør som matcher bilens farge (Nogaro blue), Felgene, lyden og det ville draget som bare øker og øker uten stopp og aldri gir seg!

Se Norges lekreste Passat CC

Gromt anlegg

Liker minst med bilen: Er vel egentlig ingenting, Audi er vel ikke kjent for å ha billige verkstedregninger. Og når man drar på, så ser man nesten tankmåleren bikke nedover. Skal ikke bruke gassen mye før den runder 1,8 l på mila.

Beste opplevelse med bilen: Opplevelsen av å bare sitte i bilen er stor, helts ligge litt under fartsgrensa og når folk nesten kjører av veien for å få et glimt av den, er spennende. Men den beste opplevelsen er egentlig hver gang man drar på, og blir overraska over hvor vilt andre-, tredje- og fjerdegiret skyter fart i bilen, og videre på femte og sjettegir føles det som den aldri vil gi seg. "sky is the limit"

Framtidsplaner for bilen: Den er vel egentlig som jeg vil ha den, blir nok et gromt anlegg etterhvert.

Drømmebil: Audi S4/RS4 (B5) + Toyota Supra MK4

Hva synes du: Er Audi Q7 harry eller kul?

Har du en bil du vil dele med oss? Billig, dyr, stygg, pen, gammel, ny, liten og stor, se info her

PS: Du MÅ ikke fylle ut alle punkter, men vi håper du tar deg tid til så mange som mulig. Du kan skrive akkurat så langt som du har lyst til, og saken om bilen din blir best om du skriver litt utfyllende. Husk fullt navn! Vårt bildeformat gjør at vi trenger breddebiler, ikke høydebilder. Og skjermoppløsning holder i massevis, altfor tunge bildefiler vil ikke komme gjennom i systemet. Det beste er at du bruker et kamera, men mobilkamera duger også.

Klikk her for å lese om denne A4-generasjonen i Brooms bruktbilguide

Audi-S4-forfra (Foto: Privat)
Audi-S4-forfra (Foto: Privat)

Hva synes du om bilen? Noe du vil spørre Håkon om? Bruk kommentarfeltet under: