Harry Redknapp (Foto: GLYN KIRK/Afp)
Harry Redknapp (Foto: GLYN KIRK/Afp)

Redknapp tror det blir tøft å holde Liverpool unna topp fire

– De har to verdensklassespillere – og resten er ikke så verst de heller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tottenham tok den gjeve fjerdeplassen i fjor, men Harry Redknapp tror det blir tøft å gjenta bedriften.

– Det er mange klubber som kjemper om topp fire, og det kommer til å bli tøffere denne sesongen å komme inn blant de fire første. Manchester City er definitivt sterkere enn forrige sesong. De har blitt bedre og kjøpte mange store spillere, så de kommer til å være der, sier den fargerike manageren.

Folk avskrev Liverpool for noen uker siden. Jeg mente det var tøv.

Som heller ikke vil avskrive de røde fra Merseyside, som har snudd trenden etter en katastrofestart.

– Folk avskrev Liverpool for noen uker siden. Jeg mente det var tøv, fordi de ville bli bedre og komme tilbake. De har en god manager, og de har noen fantastiske spillere. Når du har to ekte verdensklassespillere i laget – og resten er ikke så verst de heller – så er det ikke et lag som må kjempe for å unngå nedrykk. De vil alltid kjempe seg mot toppen, og å holde dem utenfor topp fire vil bli vanskelig også denne sesongen.

Se Super-Torres senke Chelsea

– Sunderland vanskelig å slå
Tottenham har hatt en nedadgående formkurve i Premier League, og står uten seier på de tre siste kampene. I morgen tar londonerne imot Sunderland på White Hart Lane.

Redknapp tror Steve Bruce sitt mannskap blir en tøff nøtt å knekke.

– Det er alltid vanskelig å slå Steve sine lag. Han får alltid det beste ut av lagene, uansett hvilket lag han trener. Han har alltid gjort en god jobb. Det blir en vanskelig kamp, men vi spiller bra for tiden. Vi hadde et tilbakeslag forleden, men vi ser frem til kampen i morgen.