Ole Gunnar Solskjær  (Foto: NATHAN COX/SCANPIX)
Ole Gunnar Solskjær (Foto: NATHAN COX/SCANPIX)

Tror Solskjær kan lede Molde til gull

Erik Hoftun tror Molde kan pushe RBK i kampen om gull med Solskjær på trenerbenken.

- Han er selvfølgelig ung som trener, og har ikke hatt hovedansvaret for et A-lag ennå, men han har jobbet i verdens største fotballklubb og hatt kanskje den beste lærermesteren du kan ha.

Lerkendal (TV 2 Sporten): Erik Hoftun har fått med seg dagens store snakkis i fotball-Norge, og har bare godord å si om sin tidligere kollega på landslaget.

VIDEO: Se hva Hoftun sier om Solskjær i videovinduet øverst
LES OGSÅ: Solskjær overtar Molde

- Han er glødende og brennende engasjert, tydelig på hva han står for, god på detaljer, det er meget spennende hvis så er tilfelle, sier Erik Hoftun til TV 2 Sporten om Solskjær-ryktene.

RBK jaktet selv Solskjær
Da Erik Hamrén varslet sin avgang var nettopp Solskjær en av kandidatene Hoftun hadde samtaler med i jakten på ny trener.

RBKs sportslige leder er overbevist om at Manchester United-legenden vil bli en god trener.

- Jeg har veldig stor tro på Ole Gunnar som trener jeg. Han er selvfølgelig ung som trener, og har ikke hatt hovedansvaret for et A-lag ennå, men han har jobbet i verdens største fotballklubb og hatt kanskje den beste lærermesteren du kan ha. Han er dyktig og har lært mye, det er jeg ikke i tvil om, mener han.

Erik Hoftun (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Erik Hoftun (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Tror Molde kan utfordre
I dag satte RBK sin 22.gullpokal i premieskapet, mens Hoftun allerede jobber med laget og forberedelsene inn mot neste år.

Vålerenga var nærmest suverene RBK i år, men med de spennende signalene som kommer fra Molde venter Hoftun konkurranse neste sesong.

- Ingen ting vil glede meg mer enn at Molde kommer tilbake i toppen av norsk fotball. Molde hører hjemme i toppen. De har ressursene og også tradisjonene, og ingen ting vil glede meg mer enn at Molde pusherer oss neste sesong, sier Hoftun.