Travolta fikk ryter på seg om å ha hatt flere forhold til andre menn i 2012. (Foto: Jackson Lee / Splash News, © Helen Long)
Travolta fikk ryter på seg om å ha hatt flere forhold til andre menn i 2012. (Foto: Jackson Lee / Splash News, © Helen Long)

– John har vært utro med menn i årevis

Nye homsebeskyldninger mot John Travolta.

Bare uker før John Travolta og hans kone Kelly Preston venter barn, rammes paret av utrorykter.

I boken « Never spa in this town again» hevder forfatter Robert Randalph, at Travolta har vært utro med sin kone i lang tid, skriver Her og Nå.

Utro med menn

Det er ikke første gang det ryktes at Travolta er homofil og at han bruker ekteskapet med Preston som skalkeskjul. Nå kommer boken som visstnok skal bevise det hele.

– John Travolta har vært utro i årevis. Og når historiene kommer ut, vil han få Tiger Woods til å se ut som en speidergutt, mener forfatteren.

Vært vitne til utroskap

Forfatteren hevder selv å ha vært vitne til at skuespilleren har hatt uanstendig sex med andre menn. Dette skal ha skjedd på forskjellige spa, som Travolta skal ha besøkt hyppig de senere årene. Senest i oktober i fjor skal forfatteren ha sett Travolta ha sex med menn, skriver Her og Nå.

Kelly Preston skal være knust over homo- og utroskapsryktene som kommer mens hun fokusrer på den kommende fødselen.

– Det har alltid svirrer rykter om at John er utro, men boken er spesielt ille for henne, siden hun snart skal føde deres sønn, sier en kilde til Star.