Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kan man virkelig se hva slags bil folk kjører bare ved å se på klokken deres?

Så klart! Om du ikke ”ser” akkurat årsmodell og type – så kan du i alle fall få noen helt klare hint.

Og om du får et par kjørehansker å forholde deg til i tillegg til klokken, så blir det enda enklere. Se bare på eksemplene under

Apropos klokker – du har vel stilt klokken til vintertid? Og ikke bare den du har på armen – men også klokken i bilen din ...


Tysk:

Tag-Heuer-Carrera

Se på klokken her – enkel og funksjonell. Dette er ”Deutsche ordnung” i et nøtteskall. Hanskene med heklet overdel gir hint om hardcore sportsbil, i tillegg har klokken en genial rundetid-funksjon. Dette er derfor den perfekte klokke / hanske kombinasjonen for Porsche-eiere som liker å lufte bilen sin på racerbanen i ny og ne ...

Det er legendariske TAG Heuer som står bak klokken som heter Carrera og den er inspirert at bilinstrumenter. De laget sin første klokke for bil allerede i 1911! TAG Heuer er også kjent som en trofast motorsportsponsor. Hanskene kommer fra Alfred Dunhill.

Sjekk: Dette bør du vite om brukt Porsche:Italiensk

Panerai-Ferrari

Klokke med sort reim og rød tallskive – og sorte kjørehansker med rød sømmer. En typisk italiensk sportsbil-fargekombinasjon.

Og hvilke Italienske biler pleier å være røde? Ikke så rent sjelden Ferrari - og ofte Alfa Romeo. Klokken her er en Penerai – i Ferrari desigen og hanskene fra Volpe – og kan helt klart også brukes i en Alfa Romeo eller enn annen Italiensk bil!

Er dette de tøffeste hanskene av disse tre?

Les også: Jakten på Ferrari, Lamborghini og Maserati


Engelsk:

Breitling-Bently

British racing-green er jo en legendarisk farge og disse mørkegrønne hanskene med heklet kant leder med en gang tankene til England.

Uret ser også klassisk og eksklusivt ut – noe som ytterligere styrker overklasse-følelsen. Er du Bentley-eier, er dette en perfekt kombinasjon!

Uret kommer fra Breitling som er kjent for nettopp sitt samarbeid med den britiske bilprodusenten.

Disse hanskene er kanskje de minst sporty – og passer nok best i en litt klassisk bil. Produsenten heter Fox.

Les også: Ny Bentley for de aller rikeste