Illustrasjon: Marius Christensen
Illustrasjon: Marius Christensen

Klokken kan avsløre bilvalget ditt

Er det en sammenheng mellom hva du har på håndleddet og bilen din? Klart det er!

Kan man virkelig se hva slags bil folk kjører bare ved å se på klokken deres?

Så klart! Om du ikke ”ser” akkurat årsmodell og type – så kan du i alle fall få noen helt klare hint.

Og om du får et par kjørehansker å forholde deg til i tillegg til klokken, så blir det enda enklere. Se bare på eksemplene under

Apropos klokker – du har vel stilt klokken til vintertid? Og ikke bare den du har på armen – men også klokken i bilen din ...


Tysk:

Tag-Heuer-Carrera
Tag-Heuer-Carrera

Se på klokken her – enkel og funksjonell. Dette er ”Deutsche ordnung” i et nøtteskall. Hanskene med heklet overdel gir hint om hardcore sportsbil, i tillegg har klokken en genial rundetid-funksjon. Dette er derfor den perfekte klokke / hanske kombinasjonen for Porsche-eiere som liker å lufte bilen sin på racerbanen i ny og ne ...

Det er legendariske TAG Heuer som står bak klokken som heter Carrera og den er inspirert at bilinstrumenter. De laget sin første klokke for bil allerede i 1911! TAG Heuer er også kjent som en trofast motorsportsponsor. Hanskene kommer fra Alfred Dunhill.

Sjekk: Dette bør du vite om brukt Porsche:Italiensk

Panerai-Ferrari
Panerai-Ferrari

Klokke med sort reim og rød tallskive – og sorte kjørehansker med rød sømmer. En typisk italiensk sportsbil-fargekombinasjon.

Og hvilke Italienske biler pleier å være røde? Ikke så rent sjelden Ferrari - og ofte Alfa Romeo. Klokken her er en Penerai – i Ferrari desigen og hanskene fra Volpe – og kan helt klart også brukes i en Alfa Romeo eller enn annen Italiensk bil!

Er dette de tøffeste hanskene av disse tre?

Les også: Jakten på Ferrari, Lamborghini og Maserati


Engelsk:

Breitling-Bently
Breitling-Bently

British racing-green er jo en legendarisk farge og disse mørkegrønne hanskene med heklet kant leder med en gang tankene til England.

Uret ser også klassisk og eksklusivt ut – noe som ytterligere styrker overklasse-følelsen. Er du Bentley-eier, er dette en perfekt kombinasjon!

Uret kommer fra Breitling som er kjent for nettopp sitt samarbeid med den britiske bilprodusenten.

Disse hanskene er kanskje de minst sporty – og passer nok best i en litt klassisk bil. Produsenten heter Fox.

Les også: Ny Bentley for de aller rikeste