Ti personer i miljøet rundt MC klubben Hells Angels er pågrepet på Østlandet og i Finnmark i en samordnet politiaksjon tirsdag (Foto: Scanpix)
Ti personer i miljøet rundt MC klubben Hells Angels er pågrepet på Østlandet og i Finnmark i en samordnet politiaksjon tirsdag (Foto: Scanpix)

Sju pågrepet under Hells Angels-aksjon

Politiet i Hedmark gjennomførte onsdag en aksjon mot Hells Angels' klubbhus i Ringsaker. Sju personer ble pågrepet, og narkotika, våpen og penger ble beslaglagt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aksjonen var rettet mot klubbhuset til Hells Angels på Bergshøgda i Ringsaker kommune, samt seks andre steder i Ringsaker- og Hamar-området samt Gjøvik, tilhørende personer politiet mener er tilknyttet motorsykkelklubben.

Beslagla hasj og våpen

Lensmann Terje Krogstad i Ringsaker opplyser til Hamar Arbeiderblad at flere av de sju som ble pågrepet, er medlemmer av klubben.

I klubbens lokaler beslagla politiet hasj, amfetamin og noe politiet mener er GHB. Politiet tok også beslag i mer enn 100.000 kroner som politiet mener kan stamme fra straffbare handlinger. Én person ble pågrepet i klubbhuset.

Flere løslatt

Et annet sted ble tre personer pågrepet, og politiet fant cirka 200 gram hasj, noen ecstasy-piller og nærmere 20 gram amfetamin. På Gjøvik ble en person pågrepet, og politiet beslagla en hagle. Et annet sted ble en person pågrepet, og det ble gjort beslag av hasj og piller. På ytterligere to steder var det ingenting å hente for politiet.

Fire av de sju pågrepne ble løslatt onsdag kveld, mens tre andre måtte belage seg på en natt i politiets varetekt til torsdag. Da skal politiet avgjøre om de skal framstilles for varetektsfengsling, eller om de skal løslates. (©NTB)