Der lister han opp politiske saker som krever andre løsninger og han tar hardt i mot sine politiske motstandere. I kveld kommer Carl I. Hagen, en av våre mest profilerte politikere, til programleder Rune Kjos i Tabloid på TV 2 Nyhetskanalen.

Vil forandre eldrepolitikken

Selv om Hagen ikke lenger er formann i Fremskrittspartiet har han ikke mistet slagkraft. Hans synspunkter vil provosere og skape debatt.

Blant annet hevder han at det hersker et klimahysteri blant norske politikere. Han anklager også politikere for å forvandle Norge til det ugjenkjennelige med dagens asyl- og innvandringspolitikk. Han vil forandre eldrepolitikken og han vi diskutere mulighetene for regjeringssamarbeide mellom Fremskrittspartiet og Høyre.

– Ved borgerlig regjeringsgrunnlag må det største partiet få statsministeren, sier Carl I. Hagen.

«Nødhjelpsposør»

Kveldens andre tema på Tabloid er en debatt i kjølvannet av den store innsamlingsaksjonen i helgen. Arbeiderpartiets  Hadia Tajik kaller Fremskrittspartiets Mette Hanekamhaug for en «nødhjelpsposør» når hun oppforderer til bøssbæring, samtidig som Fremskrittspartiet går inn for kraftige kutt i norsk bistand.

Begge kommer til debatt i kveldens Tabloid-sending.

Se Tabloid på TV 2 Nyhetskanalen kl. 18.55 og kl.20.30.

Kom gjerne med dine kommentarer til programmet.