FEIRER: Bandidos hovedkvarteret i det tidligere nærings  og industrribygget i Kværnerdalen i Oslo. (Foto: SCANPIX/Scanpix)
FEIRER: Bandidos hovedkvarteret i det tidligere nærings og industrribygget i Kværnerdalen i Oslo. (Foto: SCANPIX/Scanpix)

Fredelig feiring av Bandidos-jubileum

Feiringen av motorsykkelklubben Bandidos' 15-årsjubileum gikk fredelig for seg i Oslo lørdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet var til stede for å holde øye med festen. 300-500 gjester fra hele Europa skal ha vært invitert til feiringen ved klubblokalene i Oslo øverst i Kværnerdalen, ifølge politiets anslag.

– Vi passer litt på, men det har ikke vært noen hendelser å melde fra om. Alt har gått helt greit, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet varslet på forhånd åpent om at de ville være til stede under markeringen. Lederen for oslopolitiets gjengprosjekt, Eirik Jensen, var på plass utenfor da MC-medlemmene ankom, skriver Aftenposten.no.

– De vet at vi er her for å notere ned ID-en på dem som kommer, men vi legger ikke opp til noe mer enn det, sier Jensen.

Spanerne fra gjengprosjektet synes også det er interessant å merke seg hvem som behandles som lederskikkelser i MC-gjengen, ifølge Jensen. (©NTB)