BESKUTT: En person skal ha blitt beskutt i nærheten av et kjøpesenter fredag kveld. Store politistyrker har sperret av området.  (Foto: TV 2)
BESKUTT: En person skal ha blitt beskutt i nærheten av et kjøpesenter fredag kveld. Store politistyrker har sperret av området. (Foto: TV 2)

– Syklist beskutt ved kjøpesenter i Malmö

En person meldte at han ble beskutt i nærheten av et kjøpesenter fredag kveld. Store politistyrker har sperret av området.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ytterligere en person hevder han skal ha blitt beskutt i Malmö fredag kveld. Skytingen skal ha skjedd ved kjøpesenteret Mobilia i 19-tiden fredag kveld, melder Aftonbladet.se.

Så person løpe fra stedet

Kort tid etter hendelsen ankom store politistyrker stedet og sperret av området rundt kjøpesenteret som ligger i bydelen Flensburg.

Mannen som hevder han ble beskutt er i 30-årene og har utenlandsk bakgrunn. han skal ha kommet syklende forbi kjøpensenteret da det plutselig ble løsnet skudd fra en busk like ved. Mannen ble ikke truffet og klarte og komme seg unna før han meldte fra til politiets nødtelefon. Han skal ha sett at personen som løsnet skuddet løp fra stedet.

Politiet har fått et signalement av gjerningspersonen og har gjennomsøkt området med hunder.

TV 2-reporter Kadafi Zaman rapporterer fra åstedet:

17 skyteepisoder

Etter at en rekke personer med innvandrerbakgrunn har blitt beskutt den siste uken er det frykt blant innvandrerne i den svenske byen. Med kveldens skyteepisoder er det registrert 17 skyteepisoder.

Senest torsdag kveld ble to kvinner skutt gjennom et kjøkkenvindu i en leilighet. Gjerningsmannen sto trolig bare én meter fra vinduet da han skjøt mot en 26 år gammel småbarnsmor og hennes venninne i Malmö. Vitne så svartkledd mann løpe fra stedet.

En storstilt politijakt er satt i gang i Svergie og en egen kriminalgruppe fra Rikskriminalpolisen jobber nå på spreng med å lage en profil på gjerningsmannen eller gjerningsmennene.

LES OGSÅ: Dette er skyteepisodene som ryster Malmö

Frykt blant innvandrere i Malmö: