Line Jakten
Line Jakten

Jakten-frier jobber i sexbutikk

– Nå har det å klype gutter i rumpa blitt mitt varemerke, sier Line Ramsvik.

Christian Fredrik Sandberg får i kveld fire friere hjem på gården sin.

En av dem han har plukket ut er 24-år gamle Line Ramsvik, og Asker-jenta har en noe uvanlig deltidsjobb ved siden av studiene ved Landbrukshøyskolen på Ås:

Hun jobber nemlig i en sexbutikk.

– Det finnes jo verre og mindre uskyldige ting

Og i kveldens episode av «Jakten på kjærligheten» får vi bli med Line på jobben, og hun tar også med seg gaver til bonden.

– Det kom frem i brevet jeg skrev til Christian at jeg jobber på Kondomeriet. Det var de i regien som egentlig ville at jeg skulle ta med gaver til ham fra jobben. Sjefen min sier at Kondomeriet skal ha noe for alle, både de snille og de slemmere, og jeg tok jo med noe snilt. Det finnes jo verre og mindre uskylde ting, sier Line, og legger til:

– Jeg håper at Christian Fredrik setter pris på gavene og at han synes de er fine og tør å bruke den en gang.

– Gruet meg til å si det til mamma og pappa

Line har jobbet i sex-butikken siden i sommer, og ble anbefalt av en venninne å søke jobben. Hun mente den nemlig ville passe Line perfekt.

– Nei, jeg er ikke sexfiksert, men jeg har sykt dårlig humor. Det er forresten begge deler; jeg har sexfiksert dårlig humor, ler hun overfor «God kveld Norge».

Og Line mener det ikke er noe å skamme seg over at hun jobber med det hun gjør.

– Jeg synes det ikke er noe tabubelagt. Det er ingen som dømmer meg for at jeg jobber der. Folk synes det bare er kjempekult. Jeg gruet meg til å si det til mamma og pappa, men de tok det fint, og det er en selgerjobb som alle andre slike jobber, sier hun.

Får ekle tilbud

Etter at hun begynte på Kondomeriet har Line fått mye kunnskap om butikkens produkter. Men noen ganger kan det oppstå pinlige situasjoner på jobb.

– Vennene mine er nysgjerrige på hvilke folk som kommer innom, og om jeg får rare spørsmål. Vi skal jo selvfølgelig prøve å snakke varmt om alle produktene våre. Utfordringen er å finne riktige produkter til rett menneske. Kondomeriet har testpersoner som vi baserer salget på. Om vi har prøvd noe selv kan vi ikke si det til kunden. Det skal ikke gå på personlige erfaringer, forklarer hun.

Men noen personer går lenger enn andre.

– Vi har noen som kanskje misforstår litt om oss som jobber der. De tror at vi er villere enn andre. Folk har faktisk ringt og spurt om de kan kjøpe oss. Men det er bare bullshit. Det er veldig sjeldent at sånt skjer, og det er også mange unger som bølleringer.

Sjekker gutter ved å klype dem i rumpa

Og for Line er det «Jakten på kjærligheten» som gjelder i øyeblikket. Hun har innrømmet at hun har sett Christian Fredrik før, og at hun den gang kløp han i rumpa. De to har nemlig gått sammen på Landbrukshøyskolen på Ås.

– Christian Fredrik er en helt fantastisk fyr. Så er han veldig pen å se på, sier Line i kveldens program.

– Så du tør å klype guttene i rumpa?

– Nå har det å klype gutter i rumpa blitt mitt varemerke. Jeg har en uvanlig jobb og sjekker gutter på uvanlig vis ved å klype dem i rumpa. Det er viktig for meg å ikke være helt A4, det er bare sånn, smiler søte Line.

Line-Kondomeriet
Line-Kondomeriet