SKUFFET: Sir Alex Ferguson skal ha blitt svært skuffet etter å ha sett bildene av en røykende Wayne Rooney. (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
SKUFFET: Sir Alex Ferguson skal ha blitt svært skuffet etter å ha sett bildene av en røykende Wayne Rooney. (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

- Lagkameratene splittet om Rooney

Wayne Rooneys lagkamerater blir ikke overrasket dersom stjernespissen forlater Old Trafford i januar.

Spekulasjonene rundt Wayne Rooneys fremtid kom kanskje som en overraskelse for Manchester Uniteds supportere - men lagkameratene på Old Trafford skal lenge ha vært klar over konflikten mellom Rooney og Ferguson.

LES OGSÅ: The Guardian: Rooney forlater United i januar

- Wayne opplever situasjonen på Old Trafford som et mareritt for øyeblikket, og ønsker seg bort for å starte på nytt med blanke ark i en annen klubb.

Men alle skal ikke være enig i Sir Alex Fergusons knallharde behandling av stjernespissen, som nå kan føre til 24-åringen kan bli solgt i januar.

Splitter spillerstallen
Konflikten mellom Ferguson og Rooney splitter spillerstallen, hevder The Daily Mirror.

Halvparten skal støtte Ferguson, og mener det er rett å selge Rooney, mens den øvrige halvparten mener Rooney burde fått en ny sjanse.

Et tegn på at det faktisk hersker en sterk uenighet mellom Ferguson og Rooney, er at alle TV, radio og avissjournalister som var tilstede på Old Trafford etter kampen mot West Brom fikk klar beskjed om å ikke stille spørsmål om den påståtte konflikten.

- Et mareritt
Rooney ble plassert på benken mot West Brom, til tross for at han spilte 90 minutter for England på Wembley tidligere i uken. Han mener Ferguson nok en gang nektet ham spilletid for å straffe ham for sidespranget i privatlivet.

Ferguson skal lenge ha vært misfornøyd med Rooneys oppførsel utenfor banen - og ifølge The Sun er bildene der Rooney ble tatt på fersken mens han røykte sigaretter utenfor en nattklubb også en medvirkende årsak til United-bossens sinne.

- Rooney er kanskje United-fansens «kjæledegge», men Ferguson er den som bestemmer. Wayne opplever situasjonen på Old Trafford som et mareritt for øyeblikket, og ønsker seg bort for å starte på nytt med blanke ark i en annen klubb, hevder en sentral United-kilde til The Sun.

GLAD  EN DRINK: Wayne Rooney har tidligere blitt avbildet på pub. Her på pubbesøk i London tidligere i år. (Foto: TB1/ZOB/wenn.com)
GLAD EN DRINK: Wayne Rooney har tidligere blitt avbildet på pub. Her på pubbesøk i London tidligere i år. (Foto: TB1/ZOB/wenn.com)

Hvem vil kjøpe?
Spørsmålet engelske tabloider nå spekulerer i er imidlertid hvem som eventuelt kommer til å kjøpe Rooney i januar, dersom konflikten med Ferguson ikke kan løses.

Real Madrid har vært nevnt som den mest aktuelle klubben, men den spanske storklubben uttalte søndag at de egentlig ikke hadde planer om å kjøpe nye spillere på nyåret.

- Problemet for oss er hvem vi skal kvitte oss med dersom Wayne Rooney kommer hit, sier Real Madrids sportsdirektør Jorge Valdano.

Wayne Rooney og Sir Alex Ferguson (Foto: JON SUPER/Ap)
Wayne Rooney og Sir Alex Ferguson (Foto: JON SUPER/Ap)

For dyr for Barcelona?
En overgang til Manchester City virker også lite sannsynlig. Selv om den kjøpesterke klubben er klar til å punge ut, vil det trolig skapt opptøyer blant United-fansen om Rooney skrev under for byrivalen.

Chelsea og Barcelona er de to siste klubbene som er blitt koblet til Rooney. Men verken Chelsea eller Barcelona har mulighet til å punge ut 600 millioner kroner, som det er antatt at Rooney vil koste i overgangssum.