atle (Foto: Thomas Reisæter)
atle (Foto: Thomas Reisæter)

Ble fridd til: – Trenger litt betenkningstid

– Det er jo et stort skritt å ta, sier «X Factor»-Atle om frieriet på egen blogg.

I kveld er det kjærlighet som er tema under andre livesending av «X Factor». Og det har ikke akkurat manglet på kjærlighetserklæringer til deltakerne. Atle Pettersen (21) har blant annet blitt fridd til i en kommentar på bloggen sin.

Les også:Slik stemmer du på din X Factor-favoritt

– Stort skritt å gifte seg

«Atle, Elsker deg! Gift deg med meg plis. Elsker håret ditt og tatoveringene dine, blir vill i trusa» heter det i det noe utradisjonelle frieriet på 21-åringens blogg.

– Det er jo veldig moro å bli satt pris på. Men jeg trenger litt betenkningstid, det å gifte seg er jo et stort skritt å ta, sier den populære finalisten til tv2underholning.no.

Les Atles blogg her!

– Ikke gifteklar

Pettersen forteller at han ikke har svart på frieriet enda:

– Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal svare. Også mener jeg jo at det er en fordel å kjenne vedkommende. Jeg er vel ikke akkurat helt gifteklar heller.

Liker besluttsomme damer

Men selv om han ikke er klar for å sette en ring på fingeren, er 21-åringen sikker på hvilke kvaliteter han ser etter i en kjæreste.

– Det viktigste er at man har god kjemi og at det er en ålreit person. Og så er det viktig at man kan holde en samtale. Dessuten liker jeg besluttsomme damer!

Besøk «X Factor»-deltakernes blogger!

Se «X Factor» klokken 19.30 på TV 2!

Les mer om «X Factor» her!