Eivind (Foto: Thomas Reiseter 98496853 Thomas Reiseter/)
Eivind (Foto: Thomas Reiseter 98496853 Thomas Reiseter/)

«X Factor»-Eivind overøses med flørtemeldinger

– Det er overraskende at det kommer så mange kommentarer.

Eivind Nyberg Sagli (19) er blitt en populær kar blant jentene. På hans «X Factor»-blogg strømmer det inn med flørtemeldinger til sangtalentet fra Halden.

– Du er veldig sjarmerende og kjekk, smelter av de øynene dine altså. Skulle ikke vært lov å sjarmere meg slik som du gjør, skriver «Meg» i kommentarfeltet på bloggen.

– Du er så søt! Digger deg. Flink er du til å synge også! skriver «Marita».

Dette er bare noen av kommentarene på Eivinds blogg.

Eivinds mor: «du bør sjekke bloggen din»

Eivind selv hadde ikke forventet å få slike kommentarer.

– Det er overraskende at det kommer så mange kommentarer på bloggen. Moren min sa en dag til meg «du bør sjekke bloggen din», og da hadde det gått fra rundt 3 til cirka 70 kommentarer. «Oj», tenkte jeg da.

– Det er mye morsomt jeg får høre! Det er mye mas, rare kommentarer og forespørsler. Jeg har for eksempel hørt «vil du være med på date så skal jeg rocke din verden». Noen sånne svarer jeg ikke på, og noen andre svarer jeg bare «he he» på.

– Moren min passer på at jeg holder beina godt plantet på jorda, sier Eivind.

Besøk Eivinds blogg.

Søt og morsomt budskap

I kveldens «X Factor» skal deltakerne kun synge kjærlighetssanger, og Eivind har valgt Jason Castros «Let's Just Fall In Love Again».

– Denne sangen ble valgt fordi den er søt og har et morsomt budskap. Den handler om at man er sammen og blir lei, og så faller man for hverandre på nytt. Det er jo utrolig søtt.

Besøk «X Factor»-deltakernes blogger!

Se «X Factor» klokken 19.30 på TV 2!

Les mer om «X Factor» her!