Jeg likte stilen og «looken», men grunnarbeidet var ikke godt nok, sa dommer Tor Fløysvik om Cecilie Skogs tango. (Foto: Thomas Reiseter 98496853/)
Jeg likte stilen og «looken», men grunnarbeidet var ikke godt nok, sa dommer Tor Fløysvik om Cecilie Skogs tango. (Foto: Thomas Reiseter 98496853/)

Cecilie Skog kan være ute av «Skal vi danse»

Har fått konstatert to ribbeinsbrudd og sliter med sterke smerter.

Fjellklatrer Cecilia Skog har imponert i årets sesong av «Skal vi danse» på TV 2.

Nå kan danseeventyret være over for Skog, for hun har nemlig fått konstatert to ribbeindsbrudd og har store smerter.

– Jeg setter helsen først, og må konferere med legen min og se på lørdag når jeg skal gå på parketten hvordan jeg føler meg og om jeg kan gjennomføre sier Cecilie Skog til «God kveld Norge» gjennom sin pressekontakt Unn Grethe Berge i TV 2.

Og:

– Jeg ønsker virkelig å være med videre i «Skal vi danse» og skal prøve å finne frem fighteren i meg - for jeg vil så gjerne danse.

Treningskade

Skog avslørte etter forrige lørdags tango at hun hadde brist i to ribbein etter å ha falt forkjært på trening.

Nå har dette utviklet seg til brudd i to forskjellige ribbein.

Skog og hennes dansepartner Tobias Karlsson skal etter planen danse samba i lørdagens «Skal vi danse», men det er nå usikkert om ribbeinsbruddene gjør at Skog må kaste inn håndkle i konkurransen.

– Smertene har bare økt utover uken. Jeg går på smertestillende og har fått beskjed fra legen at hvis jeg danser nå så vil healingsprosessen ta lengre tid enn normalt. Vi har måttet legge om den opprinnelige koreografien i sambaen for å fjerne de delene som gjør vondest å danse, sier Skog til Dagbladet.

Om smertene gjør at Skog og hennes dansepartner ikke stiller på parketten på lørdag, er danseeventyret over for denne gang.

– Hvis Cecilie og Tobias velger å ikke stille på parketten på lørdag, er de ute av «Skal vi danse». Hun trener det hun klarer frem til sending og det blir til syvende og sist opp til henne selv i samråd med legen om hun danser på lørdag, sier Unn-Grethe Berge til avisa.