Natt til onsdag kom listene over nordmenns inntekt, skatt og formue i 2009. På tv2.no kan du selvsagt søke i skattelistene. I tillegg tilbyr vi en rekke andre funksjoner.

Brukernes lister

Nytt av året er at alle kan lage sine egne skattelister. Om du for eksempel vil samle dine naboer, fotballspillere, alle som heter Kåre eller noe helt annet, kan du samle disse i en liste og publisere listen på tv2.no.

BRUKERNES SKATTELISTER: I år får du som bruker lage dine egne skattelister på tv2.no (Foto: Skjermdump/TV 2)

Listen kan du dele på Facebook og Twitter.

I søkevinduet på tv2.no får du også en liste over de mest populære søkene til enhver tid.

Sjekk skattelisten her.

Sjekk skattekartet

Skattelistene inneholder såkalte heat maps. Det vil si at du på lands-, fylkes- og kommuneoversikten vil kunne se hvordan inntekt, formue og skatt fordeles geografisk. Jo sterkere farge i kartet, jo større er mengden penger i det området.

HEAT MAP: Pengestablene indikerer hvor høy snittinntekten er på de ulike stedene.

Tommy Sharif om skattelistene: Jeg søker på meg selv

Få sms om søk

Nytt av året er også en funksjon med sms-varsling hver gang noen viser en bestemt personside. Du kan abonnere på ditt eget navn eller for eksempel på Kjell Inge Røkke, hvis du vil ha en melding hver gang noen viser hans personside i TV 2s skattesøk.

Sjekk skattelisten her.

Skattelisten i fingertuppene

TV 2 har utviklet en egen app til iPhone. Her kan du selvsagt søke i skattelistene. Med noen tastetrykk kan du sjekke inntekten til alle i adresselisten din, og sjekke topplister i fylker og kommuner. I tillegg er det utviklet en funksjon som gjør at du kan se hvem som har høyest inntekt der hvor du befinner deg til enhver tid.

Last ned appen her

Journalistene som skrev denne artikkelen hadde i fjor en inntekt på 333.555 og 286.887 kroner og betalte henholdsvis 127.798 og 102.911 kroner i skatt.