Det er ikke Stordalens kone Gunhild som sluker penger fra Petter.

– Nei, Gunhild er ikke så veldig dyr, sier Petter Stordalen til God morgen Norge.

Det er derimot hans interiørdesigner.

– Hun ser jo ut som one million dollar, så det er klart, det blir jo dyrt noen ganger, sier Petter Stordalen om sin interiørdesigner Annemone Wille Våge.

Kjendiskunder og rikinger

Annemone Wille Våge er hennes navn. Wille Våge er den hotteste interiørstylisten blant de rike og berømte, og er den foretrukne interiørdesigneren for en lang rekke rikfolk, berømmeligheter og kongelige.

Hun innredet kongeparets private leilighet på slottet, Sissel Kyrkjebøs nye leilighet på Frogner og hytten til Celina Midelfart.

– Annemone er dyr, men hun har en utrolig evne til å skape den lille magien som gjør at når du kommer inn i et rom, uten å vite helt hvorfor, synes du bare det er helt fantastisk å være der, sier Stordalen.

Frisk av å ha det fint

Hotell-kongen Petter Stordalen legger vekt på at arbeidsmiljøene skal være lekre.

– Jeg tror vi blir friskere av å komme inn i et sånt miljø, sier han.

Hva er hemmeligheten?

Hva er det som gjør at Petter Stordalen og andre kjente navn med stil og penger, har valgt Annemone Wille Våge?

Hva er hennes særpreg?

– Jeg har ikke en signaturstil, men tar utgangspunkt i kunden. Jeg forsøker å lage et signaturhjem for kunden, ikke meg selv, sier Wille Våge. Jeg har vært veldig heldig, for jeg har masse bevisste kunder, som har smak, sier hun.

– Hun gjør noe annerledes, modige grep. Noe som ingen har sett før, sier Stordalen

Putefluffing

Detaljene overlates ikke til tilfeldighetene. Etter utført oppdrag ligger det igjen en manual som forklarer hvordan du skal kunne fortsette å ha stilen Wille Våge har skapt.

Der er serviettene nøye forklart.

– Det er jo valgfritt da, ler Anemone

– Hun er mye strengere enn det, sier Stordalen. Anemone er så ned i detaljene at hun til og med har kurs i hvordan du skal fluffe putene, ler han.