Høyre: – En parodi at vegvesenet skal granske seg selv

Opposisjonen på Stortinget reagerer kraftig på at en og samme etat får ansvar for både å vedlikeholde veiene og samtidig føre tilsyn med at de holder god nok stand.

FJERNES: Øyvind Halleraker går ut av Transport  og kommunikasjonskomiteen etter at han ble tatt for å ha mottat skjulte honorarer og behandlet veiprosjekter på stortinget der kona hans har hatt økonomiske interesser.  (Foto: Erlend Aas/SCANPIX)
FJERNES: Øyvind Halleraker går ut av Transport og kommunikasjonskomiteen etter at han ble tatt for å ha mottat skjulte honorarer og behandlet veiprosjekter på stortinget der kona hans har hatt økonomiske interesser. (Foto: Erlend Aas/SCANPIX)

I Tranport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget mener man forslaget er helt uforståelig, og ber regjeringen snu i saken. Onsdag fortalte TV 2 historien om Eva Skøld Paulsen som mistet sin ektemann Cato i en motorsykkelulykke på Gjerdrum i Akershus sommeren 2008. Han kjørte i et hull i veien som verken var skiltet eller fjernet av Statens Vegvesen.

Mer innhold fra TV 2