SELGER KLUBBEN: Gillett og Hicks (Foto: Peter Byrne/Pa Photos)
SELGER KLUBBEN: Gillett og Hicks (Foto: Peter Byrne/Pa Photos)

Liverpool-fansen tør ikke juble for tidlig

Får trolig nye amerikanske eiere på Anfield.

Liverpool bekreftet onsdag at klubben er enig om et salg til til New England Sports Ventures, som blant annet eier baseball-klubben Boston Red Sox.

- Dersom noen nye eiere skifter ut en manager, er det ikke første gang det skjer i fotballen. Men tiden vil vise. Vi må først vente på at handelen endelig blir gjennomført.

LES OGSÅ: Liverpool takket ja til bud fra nye amerikanere

Men Liverpools skandinaviske supporterklubb tør ikke juble for tidlig.

- Glade for å bli kvitt Hicks og Gillett
- Først og fremst er alle veldig glade for at Hicks og Gillett er på vei ut. Det sier jo sitt når de faktisk forsøker å forhindre salget. Men med tanke på det som skjedde sist, så er vi faktisk avventende til å se hva som faktisk skjer, sier formann Pål Chr. Møller i Liverpools supporterklubb til TV 2 Sporten.

Møller håper i det lengste på at det blir både sportslig og økonomisk opptur under de nye eierne.

- Det er klart at de må kvitte seg med gjelden for å dra klubben videre. Jeg tror at det kan bli mange positive endringer, sier han.

- Kan bli ny manager
- Hva tror du om fremtiden til manager Roy Hodgson?

- Dersom noen nye eiere skifter ut en manager, er det ikke første gang det skjer i fotballen. Men tiden vil vise. Vi må først vente på at handelen endelig blir gjennomført, og om de viser finansielle muskkler og bruker det blant annet på en ny stadion, understreker Møller, som egentlig er litt skeptisk til New England Sports Ventures.

- Men jeg har ikke fått anledning til å gå i dybden om deres forretninger tidligere. Det har ikke vært så mye fremme i media, sier han.