Martin Andresen og Nils Arne Eggen (Foto: TV 2)
Martin Andresen og Nils Arne Eggen (Foto: TV 2)

Mini: - Barnehagetakter fra Eggen

Mini Jakobsen mener Nils Arne Eggens oppførsel etter seieren mot Vålerenga var helt unødvendig.

Direkte på TV 2 Sporten søndag kveld gikk en engasjert Nils Arne Eggen rett i strupen på Martin Andresen da Anthony Annans rompeklyping ble tatt opp.

- Når noen kritiserer en av hans spillere er det ikke alltid at han svarer helt rasjonelt. Det var litt barnehagetakter i går.

VIDEO: Se Eggens reaksjon i videovinduet øverst
LES OGSÅ: Her havner Andresen og Eggen i heftig diskusjon

- Jeg orker ikke å diskutere om folk tar hverandre opp i rævva, sa blant annet Eggen – foran en rystet Vålerenga-trener Martin Andresen og flere hundre tusen TV-seere.

Nå får Martin Andresen støtte fra kanskje uventet hold. Tidligere Rosenborg-spiller Mini Jakobsen refser sin tidligere sjef på Lerkendal.

- Martin har helt rett. Nils Arne nektet jo å se på skjermen, men når en diskusjon går mot en av hans spillere så er han slik, sier Mini til TV 2 Sporten.

Refser Annan
Mini refser også Annan for rompeklypingen.

- Annan har fått mye skryt for spillet sitt i det siste, men igjen gjør han en liten dumhet. Det at han klyper en motspiller er helt unødvendig, mener han.

- Var du overrasket over Eggens reaksjon?

- Nei, det er jo Nils Arne. Når noen kritiserer en av hans spillere er det ikke alltid at han svarer helt rasjonelt. Det var litt barnehagetakter i går, svarer Mini.

- Hoftun bør prate med Annan
- Hvordan tror du spillergruppen i Rosenborg reagerer på Eggens TV-opptreden?

- Jeg tror ikke de reagerer noe særlig. Og Erik Hoftun får ikke gjort noe særlig med det – slik er bare Nils Arne, sier Mini, og fortsetter:

- Men det Erik Hoftun bør gjøre noe med, er å ta en ny prat med Annan. For å klype en motspiller på fotballbanen er helt unødvendig, mener fotballeksperten.

TROR PÅ MJELDE: Mini mener Erik Mjelde kan vise seg å bli den beste overgangen i Tippeligaen. (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)
TROR PÅ MJELDE: Mini mener Erik Mjelde kan vise seg å bli den beste overgangen i Tippeligaen. (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)

- VIF-fansen er nok sinte
- Ble det en seier med bismak for Rosenborg?

- For trønderne og de som holder med Rosenborg, så var det ikke det. Men det er nok verre med bergensere og Vålerenga-fans, som nok er sinte for det som skjedde i og etter kampen, svarer Mini.