Anthony Annan
Anthony Annan
Anthony Annan
Anthony Annan

Her kniper Annan Muri i rumpa

- Jeg fikk en finger både her og der, sier André Muri etter Annans rumpekniping.

Lerkendal / Bergen (TV 2 Sporten): Det kokte på Lerkendal før Steffen Iversens straffescoring i første omgang av gulloppgjøret mellom Rosenborg og Vålerenga.

Muri: - Hadde en finger både her og der
I sentrum for tumultene som oppsto var Rosenborgs ghanesiske midtbanespiller Anthony Annan. Annan ble tilsynelatende irritert på Vålerenga-stopper Andre Muri og svarte med å knipe forsvarsbautaen i rumpa.

Det likte Muri dårlig.

- Fikk du med deg hva som skjedde?

- Det gjorde jeg i aller høyeste grad. Jeg får en finger både her og der. Det var ikke noe særlig det, sukker Muri overfor TV 2 Sporten.

Når Muri får se situasjonen om igjen rister han på hodet.

- Det er klyping på de to mest intime stedene det. Det er vel ikke vi som skal ha kortene der, sier Muri.

Se intervju med Muri og reprise av situasjonen i videovinduet øverst.

Andresen provosert
Vålerenga-trener Martin Andresen var rasende etter å ha sett situasjonen etter kampen. Han mener det først gule kortet til Freddy dos Sanos var feilaktig og mener det var Annan som laget bråk.

- Han har jo fingeren langt oppi rumpa til Muri. Det er jo Annan som begynner hele greien. Freddy gjør ingenting. Det er jo vanlig det at dommeren gir ett gult kort til hver etter denne type situasjoner, men det er jo alltid en som begynner og i dette tilfellet var det Annan. Freddy gjorde ikke noe galt, sier Andresen til TV 2 Sporten.

Nils Arne Eggen var slettes ikke enig med sin kollega.

- Nå slutter du med det tøvet der. Dere har tapt 1-3. Å skylde på dommeren etter å ha tapt 1-3... Håpløst, spør du meg, repliserte Eggen.

Det er ikke første gang Annan blir anklaget for å ha brukt skitne triks. I kampen mot Aalesund i vår ble han beskyldt får å ha bitt Tor Hogne Aarøy.

LES OGSÅ: Annan er lei av beskyldningene
LES OGSÅ: Derfor markerer Annan motstandernes kjemper
LES OGSÅ:Annan: - Jeg fikk trøya i munnen, men bet ikke
LES OGSÅ:Rekdal anklager Annan for biting