Jente (12) filmet egen voldtekt

Stefaren skal ha forgrepet seg på sin nå 13 år gamle datter i fire år. Til slutt valgte jenta å bevisfeste forholdet ved bruk av skjult kamera.

En sjokkerende overgrepssak har nå havnet for retten i Tyskland, melder nyhetsbyrået BNO.

En 70 år gammel stefar skal ha forgrepet seg på jenta siden hun var 9 år.

I håp om å kunne bevise overgrepene, kom jenta tidligere i år på ideen om å bevisfeste dette ved bruk av et skjult kamera. Den påfølgende voldtekten ble da tatt opp på kameraet.

Jenta, som nylig fylte 13, viste videoen til sin lærer, som videre kontaktet politiet. Stefaren ble umiddelbart arrestert. Nå står han tiltalt for 17 tilfeller av seksuelle overgrep på datteren i tidsrommet 2006 til mai 2010.

– Hun forførte meg

Stefaren har hele tiden benektet at han skal ha forgrepet seg på datteren. Dermed har jenta vært tvunget til å stille i timeslange avhør i forkant av rettsaken som starter torsdag. I avhørene skal hun ha klamret seg til sin teddybjørn.

– Jeg har aldri forført henne. Jeg sverger på at det er hun som har forført meg. Hun må ha puttet noe i drinken min. Jeg husker ingenting.

Ifølge tiltalen, skal mannen ha bundet jenta og truet med å drepe henne hvis hun fortalte om overgrepene til noen.

Klare bevis

Dommer Christoph Kaufmann har overfor flere medier uttalt at bevisene taler for seg selv.

– Det fremgår med all tydelighet i videobevisene hvem som er gjerningsmann og hvem som er offer, sier Kaufmann til avisen Express.

Ifølge avisen fremstår jenta som svært traumatisert. Hun bor nå i fosterhjem. Etter at saken ble kjent, flyttet moren ut av landet.

Domsavsigelsen i saken er ventet å falle 8. oktober.