melissa680
melissa680

1. divisjons toppscorer månedens talent

Melissa Bjånesøy er månedens fotballtalent for august

18 år gamle Melissa Bjånesøy fra Sandviken har allerede rukket å bli en av 1. divisjons store profiler og ligger an til å bli seriens toppscorer for sesongen. Angrepsspilleren hedres nå med Statoils talentpris for august.

- Dette var utrolig gøy! Det gikk ikke helt opp for meg først, men det betyr veldig mye for meg å få en denne prisen. Det er stort, sier Bjånesøy, etter å ha mottatt Statoils talentpris for august måned.

Måltyv

Melissa kom til Sandviken etter flere år i Lyngbø Sports Klubb. Laksevågjenta markerte seg tidlig og har blitt kjent som en meget målfarlig spiller. Den positive utviklingen ble belønnet med debut for J-19 landslaget i mars inneværende år, hvor hun også scoret.

Juryens begrunnelse lyder som følger:

«Melissa er en sterk midtspiss med stort fart og gode basisferdigheter. Hun er svært uredd i motstanders straffeområde, og mange av målene på landslaget har kommet etter oppofrende duellspill. Hun er smart i bevegelsene, og en meget god avslutter, med et allsidig repertoar»

Juryen består av blant andre Nils Johan Semb og Jarl Torske.

Fordeler prispengene på Lyngbø SK og IL Sandviken

Statoils talentpris er et samarbeid mellom Norges Fotballforbund, TV 2 og Statoil.

Gjennom sesongen vil syv unge fotballtalenter bli hedret som månedens fotballtalent, og én vil på slutten av sesongen kåres til ”Årets unge spiller”.

Hver månedsvinner får 50.000 kroner til å gi til en eller flere klubber som har betydd mye for deres egen utvikling. Melissa Bjånesøy har valgt å gi pengene til Lyngbø SK og IL Sandviken.

- Jeg har valgt å gi 10.000 til barndomsklubben min Lyngbø SK, og 40.000 til Sandviken som har hatt utrolig mye å si for min utvikling, forklarer Melissa.

- Statoils talentpris handler om å trekke frem morgendagens helter, og gi dem en ekstra motivasjon til å fortsette den gode utviklingen, sier Oddvar Høie, markedssjef i Statoil.

Tidligere vinnere 2010

Juli: Emilie Haavi: Røas toppscorer månedens talent

Juni: Markus Henriksen: RBKs stjerneskudd månedens talent

Mai: Tina Algrøy, Arna-Bjørnar; Her er månedens fotballtalent

April: Christer Kleiven, Start: Start-juvel er månedens talent

Mars: Cathrine Dekkerhus, Lillestrøm: 17-årige Cathrine er månedens talent

<b>Her er de største talentene i 2009</b>
<b>Her er de største talentene i 2008</b>
Her er de største talentene i 2007