Foto: Robin Andreassen
Foto: Robin Andreassen

Dette er Robins Audi S3

Passe diskret - men dette er et råskinn!

I spalten "Bilen Min" har broom.no-leserne mulighet til å fortelle litt om sin, eller sine egne biler, og litt om bilinteressen.

Denne gangen får vi møte Robin fra Stavanger som kjører en rå Audi S3!

Eier: Robin Andreassen

Alder: 26

Bosted: Stavanger

Litt om meg selv: Jeg er ganske bilinteressert, spesielt Porsche, Audi og VW, men også BMW. Med andre ord liker jeg alle de tyske kvalitetsmerkene, hehe!

LES OGSÅ: Audi A1 blir et lite råskinn

Felgene er prikken over i-en

Bilen: Audi S3, 2000 modell

Foto: Robin Andreassen
Foto: Robin Andreassen

Hvor lenge har du eid den? Siden februar 2008

Hva har du gjort med den? Sotede ruter, senket med FK Königsport høyde/stivhets justerbart understell, Breyton Avalanche 9x19" felger med 225/35/19 dekk, BSR 2,5" cat-back eksos, BSR Optiflow luftfilter kit.

Desuuten har jeg fått 6000K Xenon kit i tåkelys, Xenonmatch LED pærer i park- og skiltlys, 10" sub i lukket kasse med Rockford forsterker på 1500W RMS og 1F kondensator.

Liker best med bilen: Definitivt felgene, de gjør mye med bilen! Ellers så er det jo en S3 med all gleden det medfølger.

Liker minst med bilen: Har en del steinsprut på frontfanger og panser, så litt lakk trengs her.

Ivar er en kunstner med lakksprøyta

Akkurat passe oppmerksomhet

Beste opplevelse med bilen: Turen til verdens største VW/Audi treff i Wörthersee, Østerrike og kjøretur på Nürburgring på veien hjem igjen.

Framtidsplaner for bilen: Det må bli å montere 3" downpipe med highflow cat, montere Cupra R leppe, lakkere fanger og panser på ny. Skal selges i nærmere fremtid.

Drømmebil: Porsche 993 Turbo (men i grunnen Porsche generelt).

Annet: Storkoser meg når jeg kjører rundt i S3'en. Den trekker litt oppmerksomhet, men ikke for mye. Behagelig å kjøre på fine veier, utrolig gode seter. Sparker virkelig i fra og holder seg klistret på veien om man vil kjøre litt aktivt.

Har du en bil du vil dele med oss? Billig, dyr, stygg, pen, gammel, ny, liten og stor, se info her

PS: Du MÅ ikke fylle ut alle punkter, men vi håper du tar deg tid til så mange som mulig. Du kan skrive akkurat så langt som du har lyst til, og saken om bilen din blir best om du skriver litt utfyllende. Husk fullt navn! Vårt bildeformat gjør at vi trenger breddebiler, ikke høydebilder. Og skjermoppløsning holder i massevis, altfor tunge bildefiler vil ikke komme gjennom i systemet. Det beste er at du bruker et kamera, men mobilkamera duger også.

Hva synes du om bilen? Noe du vil spørre Bård om? Bruk kommentarfeltet under:

Se Brooms oversikt over nye Audier her