Bliss_logoo
Bliss_logoo

TV 2 Bliss på lufta

I TV 2s nye kanal, Bliss, får du både nye, spennende serier og gjensyn med gamle favoritter. Se en oversikt over programmene her!

Life unexpected

Life unexpected

Etter å ha brukt sine 15 år på å flytte fra den ene til den andre fosterfamilien, bestemmer Lux (Britt Robertson) seg for å ta kontroll over livet sitt. På vei gjennom den juridiske labyrinten for å oppnå det hun vil, oppdager Lux sin biologiske far. Det viser seg også at hennes mor driver et lokalt radioshow hver morgen. Lux har vokst opp med denne radiostemmen og kjenner en umiddelbar tilknytning til moren hun aldri har møtt. Når en dommer bestemmer seg for at Lux ikke er klar for å stå på egne ben enda, bestemmer faren seg for å gi Lux den familien hun fortjener.

Life unexpected

Life unexpected

Etter å ha brukt sine 15 år på å flytte fra den ene til den andre fosterfamilien, bestemmer Lux (Britt Robertson) seg for å ta kontroll over livet sitt. På vei gjennom den juridiske labyrinten for å oppnå det hun vil, oppdager Lux sin biologiske far. Det viser seg også at hennes mor driver et lokalt radioshow hver morgen. Lux har vokst opp med denne radiostemmen og kjenner en umiddelbar tilknytning til moren hun aldri har møtt. Når en dommer bestemmer seg for at Lux ikke er klar for å stå på egne ben enda, bestemmer faren seg for å gi Lux den familien hun fortjener. På vei gjennom den juridiske labyrinten for å oppnå det hun vil, oppdager Lux sin biologiske far. Det viser seg også at hennes mor driver et lokalt radioshow hver morgen. Lux har vokst opp med denne radiostemmen og kjenner en umiddelbar tilknytning til moren hun aldri har møtt. Når en dommer bestemmer seg for at Lux ikke er klar for å stå på egne ben enda, bestemmer faren seg for å gi Lux den familien hun fortjener.

Det viser seg også at hennes mor driver et lokalt radioshow hver morgen. Lux har vokst opp med denne radiostemmen og kjenner en umiddelbar tilknytning til moren hun aldri har møtt.

Når en dommer bestemmer seg for at Lux ikke er klar for å stå på egne ben enda, bestemmer faren seg for å gi Lux den familien hun fortjener.

LUX-robertson2 (Foto: Richard Phibbs)
LUX-robertson2 (Foto: Richard Phibbs)

Petter elsker Mari

Petter elsker Mari

I denne norske realityserien følger vi «Paradise hotel»-vinner Petter Pilgaard og stylistkjæresten Mari Haugersveen, som har vært sammen siden 2009. Paret lar kameraene slippe til på det aller mest private, og vi får være med på alt fra kjendisfester og events til diskusjoner og krangling.

Petter elsker Mari

Petter elsker Mari

I denne norske realityserien følger vi «Paradise hotel»-vinner Petter Pilgaard og stylistkjæresten Mari Haugersveen, som har vært sammen siden 2009. Paret lar kameraene slippe til på det aller mest private, og vi får være med på alt fra kjendisfester og events til diskusjoner og krangling. Paret lar kameraene slippe til på det aller mest private, og vi får være med på alt fra kjendisfester og events til diskusjoner og krangling.
Petter Pilgaard og Mari Haugersveen. (Foto: Presse)
Petter Pilgaard og Mari Haugersveen. (Foto: Presse)

GLEE

GLEE

«Glee» er musikk, humor og masse glimt i øyet. McKinley High er som alle andre high schools - fyllt av ungdommer med drømmer og håp om fremtiden, men det viktigste er likevel å være kul. Her og nå. Det er fotballspillerne og heiagjeng-jenter som selvsagt utgjør toppen av hierarkiet. Så kommer alle de andre, og på bunn finner vi musikalkoret Glee. Det er nerdene og outsidernes tilholdssted. Når koret overtas av den kjekke læreren Will (Matthew Morrison), er han fast bestemt på å å børste støvet av Glee-gjengen og gjenopprette klubbens glansdager. For å få dette til er det viktig å gjøre noe med ryktet til koret - og når Will overhører skolens mest populære fotballspiller synge i dusjen, aner han en mulig fremtid for koret. Det blir forrykende musikkopptredener, hærlige karakterer og fengende soundtrack. Gled deg til «Glee»! Les mer om «Glee» her.

GLEE

GLEE

«Glee» er musikk, humor og masse glimt i øyet. McKinley High er som alle andre high schools - fyllt av ungdommer med drømmer og håp om fremtiden, men det viktigste er likevel å være kul. Her og nå. Det er fotballspillerne og heiagjeng-jenter som selvsagt utgjør toppen av hierarkiet. Så kommer alle de andre, og på bunn finner vi musikalkoret Glee. Det er nerdene og outsidernes tilholdssted. Når koret overtas av den kjekke læreren Will (Matthew Morrison), er han fast bestemt på å å børste støvet av Glee-gjengen og gjenopprette klubbens glansdager. For å få dette til er det viktig å gjøre noe med ryktet til koret - og når Will overhører skolens mest populære fotballspiller synge i dusjen, aner han en mulig fremtid for koret. Det blir forrykende musikkopptredener, hærlige karakterer og fengende soundtrack. Gled deg til «Glee»! Les mer om «Glee» her. McKinley High er som alle andre high schools - fyllt av ungdommer med drømmer og håp om fremtiden, men det viktigste er likevel å være kul. Her og nå. Det er fotballspillerne og heiagjeng-jenter som selvsagt utgjør toppen av hierarkiet. Så kommer alle de andre, og på bunn finner vi musikalkoret Glee. Det er nerdene og outsidernes tilholdssted. Når koret overtas av den kjekke læreren Will (Matthew Morrison), er han fast bestemt på å å børste støvet av Glee-gjengen og gjenopprette klubbens glansdager. For å få dette til er det viktig å gjøre noe med ryktet til koret - og når Will overhører skolens mest populære fotballspiller synge i dusjen, aner han en mulig fremtid for koret. Det blir forrykende musikkopptredener, hærlige karakterer og fengende soundtrack. Gled deg til «Glee»! Les mer om «Glee» her.

Det er fotballspillerne og heiagjeng-jenter som selvsagt utgjør toppen av hierarkiet. Så kommer alle de andre, og på bunn finner vi musikalkoret Glee. Det er nerdene og outsidernes tilholdssted.

Når koret overtas av den kjekke læreren Will (Matthew Morrison), er han fast bestemt på å å børste støvet av Glee-gjengen og gjenopprette klubbens glansdager. For å få dette til er det viktig å gjøre noe med ryktet til koret - og når Will overhører skolens mest populære fotballspiller synge i dusjen, aner han en mulig fremtid for koret.

Det blir forrykende musikkopptredener, hærlige karakterer og fengende soundtrack. Gled deg til «Glee»!

Les mer om «Glee» her.

glee (Foto: Matthias Clamer/FO)
glee (Foto: Matthias Clamer/FO)

Søstrene Kardashian

Søstrene Kardashian

Realitystjernene Kourtney og Kim Kardashian har allerede figurert i den norske sladrepressen lenge - nå kan du endelig følge jentene og resten av Hollywood-familien deres i den amerikanske realitydokumentaren «Søstrene Kardashian». I serien får vi følge familien Kardashian sterkt påvirket av elementer som skandaler, søskenkrangling, business og kjendisvenner.

Søstrene Kardashian

Søstrene Kardashian

Realitystjernene Kourtney og Kim Kardashian har allerede figurert i den norske sladrepressen lenge - nå kan du endelig følge jentene og resten av Hollywood-familien deres i den amerikanske realitydokumentaren «Søstrene Kardashian». I serien får vi følge familien Kardashian sterkt påvirket av elementer som skandaler, søskenkrangling, business og kjendisvenner. I serien får vi følge familien Kardashian sterkt påvirket av elementer som skandaler, søskenkrangling, business og kjendisvenner.
Kim Kardashian fra «Keeping up with the Kardashians». (Foto: PDP/Scanpix)
Kim Kardashian fra «Keeping up with the Kardashians». (Foto: PDP/Scanpix)

Linni

Linni

Hun er kjent som modell, artist og blogger - nå kan du få et innblikk i det ikke altfor normale livet til Linni Meister. I serien «Linni» får vi møte Meister sammen med ektemannen Bernhard og sønnen Dennis Michael, i en setting man aldri har sett tidligere. Det blir heller ikke mangel på hud i serien om glamourmodellen med den lyse stemmen.

Linni

Linni

Hun er kjent som modell, artist og blogger - nå kan du få et innblikk i det ikke altfor normale livet til Linni Meister. I serien «Linni» får vi møte Meister sammen med ektemannen Bernhard og sønnen Dennis Michael, i en setting man aldri har sett tidligere. Det blir heller ikke mangel på hud i serien om glamourmodellen med den lyse stemmen. I serien «Linni» får vi møte Meister sammen med ektemannen Bernhard og sønnen Dennis Michael, i en setting man aldri har sett tidligere. Det blir heller ikke mangel på hud i serien om glamourmodellen med den lyse stemmen.

Det blir heller ikke mangel på hud i serien om glamourmodellen med den lyse stemmen.

Linni Meister (Foto: Bjørn Erik Larsen/Scanpix)
Linni Meister (Foto: Bjørn Erik Larsen/Scanpix)

Nye Beverly Hills 90210

Nye Beverly Hills 90210

Nyversjonen av den ikoniske tv-serien «Beverly Hills 90210» følger, i likhet med den originale serien, en gruppe ungdommer ved West Beverly Hills High School. Annie Wilson og hennes adoptivbror Dixon har nettopp flyttet fra Kansas med sine foreldre. De er nye på skolen, der deres far også får seg jobb som rektor. For jordnære Annie blir møtet med den nye skolen et kultursjokk, og sammen med sin bror må hun takle nye utfordringer og skolens ulike klikker. Blant elevene finner vi den rike og bortskjemte Naomi, den sportsinteresserte Ethan, Navid den lovende journalistspiren og Silver som produserer og spiller i sin egen YouTube-serie.

Nye Beverly Hills 90210

Nye Beverly Hills 90210

Nyversjonen av den ikoniske tv-serien «Beverly Hills 90210» følger, i likhet med den originale serien, en gruppe ungdommer ved West Beverly Hills High School. Annie Wilson og hennes adoptivbror Dixon har nettopp flyttet fra Kansas med sine foreldre. De er nye på skolen, der deres far også får seg jobb som rektor. For jordnære Annie blir møtet med den nye skolen et kultursjokk, og sammen med sin bror må hun takle nye utfordringer og skolens ulike klikker. Blant elevene finner vi den rike og bortskjemte Naomi, den sportsinteresserte Ethan, Navid den lovende journalistspiren og Silver som produserer og spiller i sin egen YouTube-serie. Annie Wilson og hennes adoptivbror Dixon har nettopp flyttet fra Kansas med sine foreldre. De er nye på skolen, der deres far også får seg jobb som rektor. For jordnære Annie blir møtet med den nye skolen et kultursjokk, og sammen med sin bror må hun takle nye utfordringer og skolens ulike klikker. Blant elevene finner vi den rike og bortskjemte Naomi, den sportsinteresserte Ethan, Navid den lovende journalistspiren og Silver som produserer og spiller i sin egen YouTube-serie.

Blant elevene finner vi den rike og bortskjemte Naomi, den sportsinteresserte Ethan, Navid den lovende journalistspiren og Silver som produserer og spiller i sin egen YouTube-serie.

Gjengen i nye Beverly Hills 90210. (Foto: Presse)
Gjengen i nye Beverly Hills 90210. (Foto: Presse)

Frustrerte fruer

Frustrerte fruer

Du vet hvem de er og du vet du elsker dem! De er like frustrerte og de merkverdige situasjonene fortsetter å dukke opp. Wisteria Lane er gaten der alt kan skje. Alt virker perfekt for de vakre fruene Susan Mayer, Lynette Scavo, Bree Van de Kamp og Gabrielle Solis, men under overflaten og bak lukkede dører skjuler det seg mange hemmeligheter. Serien har blitt ekstremt populær, både i USA og her i Norge. Nå kan du gjenoppleve all mystikken, de fantastiske karakterene og ikke minst den daglige, undertrykkede frustrasjonen. Les mer om Frustrerte Fruer.

Frustrerte fruer

Frustrerte fruer

Du vet hvem de er og du vet du elsker dem! De er like frustrerte og de merkverdige situasjonene fortsetter å dukke opp. Wisteria Lane er gaten der alt kan skje. Alt virker perfekt for de vakre fruene Susan Mayer, Lynette Scavo, Bree Van de Kamp og Gabrielle Solis, men under overflaten og bak lukkede dører skjuler det seg mange hemmeligheter. Serien har blitt ekstremt populær, både i USA og her i Norge. Nå kan du gjenoppleve all mystikken, de fantastiske karakterene og ikke minst den daglige, undertrykkede frustrasjonen. Les mer om Frustrerte Fruer. Wisteria Lane er gaten der alt kan skje. Alt virker perfekt for de vakre fruene Susan Mayer, Lynette Scavo, Bree Van de Kamp og Gabrielle Solis, men under overflaten og bak lukkede dører skjuler det seg mange hemmeligheter. Serien har blitt ekstremt populær, både i USA og her i Norge. Nå kan du gjenoppleve all mystikken, de fantastiske karakterene og ikke minst den daglige, undertrykkede frustrasjonen. Les mer om Frustrerte Fruer.

Serien har blitt ekstremt populær, både i USA og her i Norge. Nå kan du gjenoppleve all mystikken, de fantastiske karakterene og ikke minst den daglige, undertrykkede frustrasjonen.

Les mer om Frustrerte Fruer.

frustrerte (Foto: BV)
frustrerte (Foto: BV)

Happy Day

Happy Day

I Jan Thomas' makeover-program blir både vanlige folk og kjendiser gjennomgått fra topp til tå av kjendisstylisten. Men vel så viktig er kanskje den gode samtalen mellom Jan Thomas og hans mer eller mindre velvillige gjester. I «Happy Day» får du gode råd om alt fra hår og sminke til hvordan plukke ut et hett antrekk. Les mer om Happy Day her.

Happy Day

Happy Day

I Jan Thomas' makeover-program blir både vanlige folk og kjendiser gjennomgått fra topp til tå av kjendisstylisten. Men vel så viktig er kanskje den gode samtalen mellom Jan Thomas og hans mer eller mindre velvillige gjester. I «Happy Day» får du gode råd om alt fra hår og sminke til hvordan plukke ut et hett antrekk. Les mer om Happy Day her. I «Happy Day» får du gode råd om alt fra hår og sminke til hvordan plukke ut et hett antrekk. Les mer om Happy Day her.

Les mer om Happy Day her.

Jan Thomas er programleder i Happy Day. (Foto: TV 2)
Jan Thomas er programleder i Happy Day. (Foto: TV 2)

Jersey babes

Jersey babes

I denne realityserien møter vi de ansatte som jobber i en nyrenovert hår- og sminkesalong i Green Brook Township i New Jersey. I programmet møter stort hår enda større personligheter: Gyle Giacomo eier salongen, mens datteren Christy jobber der sammen med Olivia (avbildet), Alexa, Tracy, Anthony og GiGi. Det er duket for konflikter med så mange sterke personligheter, og det hjelper ikke akkurat på stemningen at Olivia og Tracy hater hverandre...

Jersey babes

Jersey babes

I denne realityserien møter vi de ansatte som jobber i en nyrenovert hår- og sminkesalong i Green Brook Township i New Jersey. I programmet møter stort hår enda større personligheter: Gyle Giacomo eier salongen, mens datteren Christy jobber der sammen med Olivia (avbildet), Alexa, Tracy, Anthony og GiGi. Det er duket for konflikter med så mange sterke personligheter, og det hjelper ikke akkurat på stemningen at Olivia og Tracy hater hverandre... I programmet møter stort hår enda større personligheter: Gyle Giacomo eier salongen, mens datteren Christy jobber der sammen med Olivia (avbildet), Alexa, Tracy, Anthony og GiGi. Det er duket for konflikter med så mange sterke personligheter, og det hjelper ikke akkurat på stemningen at Olivia og Tracy hater hverandre...

Det er duket for konflikter med så mange sterke personligheter, og det hjelper ikke akkurat på stemningen at Olivia og Tracy hater hverandre...

Olivia i Jerseylicious. (Foto: Presse)
Olivia i Jerseylicious. (Foto: Presse)

Grey's Anatomy

Grey's Anatomy

Den populære serien om turnuslegene ved Seattle Grace Hospital har gått sin seiersagang på TV 2 siden 2006. Dramatikk, spenning og selvsagt romantikk er hovedingrediensene i serien. De gode skuespillerprestasjonene som gir liv til karakterene har gjort «Grey's Anatomy» til en ekstremt populær serie. Meredith, Izzie, Christina og George er blandt turnuslegene vi følger. Deres tøffe hverdag som nye leger og deres utfordringer både på jobb og privat skildres på en avhengighetsskapende måte. Les mer om «Grey's Anatomy» her.

Grey's Anatomy

Grey's Anatomy

Den populære serien om turnuslegene ved Seattle Grace Hospital har gått sin seiersagang på TV 2 siden 2006. Dramatikk, spenning og selvsagt romantikk er hovedingrediensene i serien. De gode skuespillerprestasjonene som gir liv til karakterene har gjort «Grey's Anatomy» til en ekstremt populær serie. Meredith, Izzie, Christina og George er blandt turnuslegene vi følger. Deres tøffe hverdag som nye leger og deres utfordringer både på jobb og privat skildres på en avhengighetsskapende måte. Les mer om «Grey's Anatomy» her. Meredith, Izzie, Christina og George er blandt turnuslegene vi følger. Deres tøffe hverdag som nye leger og deres utfordringer både på jobb og privat skildres på en avhengighetsskapende måte. Les mer om «Grey's Anatomy» her.

Les mer om «Grey's Anatomy» her.

greys (Foto: BOB D'AMICO)
greys (Foto: BOB D'AMICO)

Samantha Who?

Samantha Who?

Hva gjør du hvis du våkner og ikke husker hvem du er eller hva du har gjort? Det skjer med Samantha Newly, en fremadstormende eiendomsmegler som får hukommelsestap etter en bilulykke. Et hukommelsestap er ille nok, men det blir desto verre når Samantha innser at hun har vært både selvopptatt og lite likt før ulykken. Nå vil hun rette opp i sine feilsteg og bli et bedre menneske. Christina Applegate er strålende i rollen som Samantha.

Samantha Who?

Samantha Who?

Hva gjør du hvis du våkner og ikke husker hvem du er eller hva du har gjort? Det skjer med Samantha Newly, en fremadstormende eiendomsmegler som får hukommelsestap etter en bilulykke. Et hukommelsestap er ille nok, men det blir desto verre når Samantha innser at hun har vært både selvopptatt og lite likt før ulykken. Nå vil hun rette opp i sine feilsteg og bli et bedre menneske. Christina Applegate er strålende i rollen som Samantha. Et hukommelsestap er ille nok, men det blir desto verre når Samantha innser at hun har vært både selvopptatt og lite likt før ulykken. Nå vil hun rette opp i sine feilsteg og bli et bedre menneske. Christina Applegate er strålende i rollen som Samantha.

Christina Applegate er strålende i rollen som Samantha.

samathawho1 (Foto: CRAIG SJODIN)
samathawho1 (Foto: CRAIG SJODIN)

Accidentally on purpose

Accidentally on purpose

I komedien «Accidentally on purpose» møter vi single Billie (spilles av Jenna Elfman) som etter en one night stand blir gravid. Hun og den betydelig yngre barnefaren bestemmer seg til slutt for å bo sammen som venner. Billie har nettopp blitt ferdig med et brudd med sin sjarmerende sjef James, som ønsker å prøve å redde forholdet.

Accidentally on purpose

Accidentally on purpose

I komedien «Accidentally on purpose» møter vi single Billie (spilles av Jenna Elfman) som etter en one night stand blir gravid. Hun og den betydelig yngre barnefaren bestemmer seg til slutt for å bo sammen som venner. Billie har nettopp blitt ferdig med et brudd med sin sjarmerende sjef James, som ønsker å prøve å redde forholdet. Hun og den betydelig yngre barnefaren bestemmer seg til slutt for å bo sammen som venner. Billie har nettopp blitt ferdig med et brudd med sin sjarmerende sjef James, som ønsker å prøve å redde forholdet.

Billie har nettopp blitt ferdig med et brudd med sin sjarmerende sjef James, som ønsker å prøve å redde forholdet.

Jenna Elfman. (Foto: Presse)
Jenna Elfman. (Foto: Presse)

Victoria Silvstedt: My Perfect Life

Victoria Silvstedt: My Perfect Life

Som tittelen tilsier, dette handler om den svenske supermodellen og skuespilleren Victoria Silvstedts perfekte liv. Vi er flue på veggen i hennes glamorøse liv og får være med på tv-opptak, festing, motevisninger og den generelle opprettholdelse av en aldrende skjønnhets travle, men fantastiske liv.

Victoria Silvstedt: My Perfect Life

Victoria Silvstedt: My Perfect Life

Som tittelen tilsier, dette handler om den svenske supermodellen og skuespilleren Victoria Silvstedts perfekte liv. Vi er flue på veggen i hennes glamorøse liv og får være med på tv-opptak, festing, motevisninger og den generelle opprettholdelse av en aldrende skjønnhets travle, men fantastiske liv. Vi er flue på veggen i hennes glamorøse liv og får være med på tv-opptak, festing, motevisninger og den generelle opprettholdelse av en aldrende skjønnhets travle, men fantastiske liv.
victoria1
victoria1

Melrose Place

Melrose Place

Løgner, bedrag, forførelse, sjalusi, svik, grådighet og mord... En vanlig dag i Melrose Place med andre ord. Serien om en gjeng med unge voksne i California ble en kultserie på 90-tallet. En ekte såpe-serie er ikke ekte uten dramatiske kjærlighetsforhold, tilbakekomst av de døde og splittede personligheter. Selv om serien er 18 år gammel, er plotet fortsatt høyst aktuelt. Ekte drama går aldri av moten. I rollene finner vi blant annet flere kjente skuespillere som Heather Locklear, Courtney Thorne-Smith, Andrew Shue og Rob Estes.

Melrose Place

Melrose Place

Løgner, bedrag, forførelse, sjalusi, svik, grådighet og mord... En vanlig dag i Melrose Place med andre ord. Serien om en gjeng med unge voksne i California ble en kultserie på 90-tallet. En ekte såpe-serie er ikke ekte uten dramatiske kjærlighetsforhold, tilbakekomst av de døde og splittede personligheter. Selv om serien er 18 år gammel, er plotet fortsatt høyst aktuelt. Ekte drama går aldri av moten. I rollene finner vi blant annet flere kjente skuespillere som Heather Locklear, Courtney Thorne-Smith, Andrew Shue og Rob Estes. En ekte såpe-serie er ikke ekte uten dramatiske kjærlighetsforhold, tilbakekomst av de døde og splittede personligheter. Selv om serien er 18 år gammel, er plotet fortsatt høyst aktuelt. Ekte drama går aldri av moten. I rollene finner vi blant annet flere kjente skuespillere som Heather Locklear, Courtney Thorne-Smith, Andrew Shue og Rob Estes.

Selv om serien er 18 år gammel, er plotet fortsatt høyst aktuelt. Ekte drama går aldri av moten.

I rollene finner vi blant annet flere kjente skuespillere som Heather Locklear, Courtney Thorne-Smith, Andrew Shue og Rob Estes.

Melrose1
Melrose1

Nye Melrose Place

Nye Melrose Place

Dette er Melrose Place anno 2010. De er unge, vakre og fremadstormende. Livet i Melrose Place er fortsatt fylt med dramatikk, kjærlighet, hat og sjalusi. Og det er fremdeles like gøy. I rollene finner vi blant andre Katie Cassidy, Michael Rady og Ashlee Simpson.

Nye Melrose Place

Nye Melrose Place

Dette er Melrose Place anno 2010. De er unge, vakre og fremadstormende. Livet i Melrose Place er fortsatt fylt med dramatikk, kjærlighet, hat og sjalusi. Og det er fremdeles like gøy. I rollene finner vi blant andre Katie Cassidy, Michael Rady og Ashlee Simpson. I rollene finner vi blant andre Katie Cassidy, Michael Rady og Ashlee Simpson.
Melrose 1 (Foto: Richard Phibbs)
Melrose 1 (Foto: Richard Phibbs)