Happy Day, Margrethe Røed, Jan Thomas (Foto: Harald Bø)
Happy Day, Margrethe Røed, Jan Thomas (Foto: Harald Bø)
Margrethe Røed (Foto: Marius Gulliksrud, © Marius Gulliksrud)
Margrethe Røed (Foto: Marius Gulliksrud, © Marius Gulliksrud)

Margrethe Røed: – Jeg følte meg som et meieri

Barne-tvs Margrethe Røed røper at ikke alt var like rosenrødt etter fødselen. Se video.

I kveldens Happy Day på TV 2 røper NRK Supers populære programleder hvordan det var å bli mamma.

Sønnen Cajus ble født i januar i år, kun kort tid etter at Margrethe hadde deltatt i TV 2s dansekonkurranse «Skal vi danse».

– Jeg følte meg som et meieri. Det var 20 grader minus. Det var svineinfluensa. Jeg kunne ikke gå ut med Cajus i det hele tatt, sier Margrethe i programmet.

KUL PÅ MAGEN: Margrethe venter barn med sin kjæreste Thomas. Her avbildet med dansepartner Asmund.  (Foto: Siv Marte Lorås / TV 2)
KUL PÅ MAGEN: Margrethe venter barn med sin kjæreste Thomas. Her avbildet med dansepartner Asmund. (Foto: Siv Marte Lorås / TV 2)

Morsomt

Margrethe og Jan Thomas ble kjent da begge var med i «Skal vi danse» i fjor. Jan Thomas er veldig glad i barn, og er derfor nysgjerrig på hva Margrethe syns om mammarollen.

– Jeg var veldig lykkelig og glad, jeg syntes det var fantastisk at jeg hadde et lite nurk av en kvist i hånden. Men jeg var litt sånn «oi, er det sånn det skal bli? Skal det bli helt snudd?», forteller Margrethe om tiden rett etter fødeselen.

Les alt om hvordan Margrethe ble ny rett etter sending her.

– Men så tok det ganske kort tid før jeg skjønte at jeg er fortsatt meg selv og jeg kan gjøre vanlige ting også, med Cajus og uten Cajus. Og da skjønte jeg at det er jo kjempegøy. Det er superkult å være mamma og ha med ham. Han blir bare kulere og kulere og morsommere og morsommere, og det skjer så mye gøy.

Ny stil

Margrethe ble slått av «Skal vi danse» ut da hun var sju måneder gravid, og fikk god hjelp til hvordan hun skulle kle sin stadig voksende mage.

Nå vil derimot Jan Thomas gi henne en tøffere stil, samtidig som Margrethes sans for farger blir ivaretatt. Resultatet ser du i kveld.

FARGERIK: Jan Thomas viser Margrethe hvordan hun fremhever sin grønne øyenfarge på best måte i kveldens Happy Day.  (Foto: Harald Bø)
FARGERIK: Jan Thomas viser Margrethe hvordan hun fremhever sin grønne øyenfarge på best måte i kveldens Happy Day. (Foto: Harald Bø)

Vil du stille spørsmål til Jan Thomas? Send e-post til happyday@tv2.no

Se Happy Day på TV 2 hver mandag til torsdag kl. 19.00.