Cristiano Ronaldo (Foto: MARCELO DEL POZO/REUTERS)
Cristiano Ronaldo (Foto: MARCELO DEL POZO/REUTERS)

- Manchester United vil kjøpe Ronaldo tilbake for 790 millioner

Kun elleville spekulasjoner - eller en realitet neste sommer?

Manchester United planlegger et sensasjonelt bud for å hente Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo tilbake til klubben neste sommer.

De oppsiktsvekkende påstandene blir servert av nettstedet Goal.com Spania, som hevder å ha fått bekreftet av kilder i Real Madrid at Sir Alex Ferguson ønsker å hente «CR7» tilbake til Old Trafford.

Vil vise økonomiske muskler
Manchester United planlegger å bevise at klubben fremdeles har økonomiske muskler ved å legge inn et bud på 100 millioner euro - eller rundt 794 millioner kroner etter dagens kurs.

Spekulasjonene kommer i kjølvannet av avisskriverier i spanske medier om at Ronaldo ikke lenger trives med sin rolle i Real Madrid.

Men det spørs imidlertid om Real Madrid går med på et salg. Ronaldo har nemlig en utkjøpsklausul på ti ganger mer enn det United rapporteres å være villig til å tilby - og det vil være et enormt prestisjenederlag for Reals president Florentino Perez å måtte gi slipp på Ronaldo.

Alex Ferguson og Cristiano Ronaldo  (Foto: ANDREW YATES/AFP)
Alex Ferguson og Cristiano Ronaldo (Foto: ANDREW YATES/AFP)

- Kun elleville spekulasjoner
Ronaldo ble hentet til Real Madrid for 832 millioner kroner i fjor sommer - etter intense spekulasjoner i forkant. Nå er det altså Manchester United som gjør Real Madrid urolige med rykter et mulig Ronaldo-kjøp.

Påstandene om et mulig Ronaldo-bud fra Manchester United er naturlig nok ikke bekreftet fra offisielt hold - og virker for øyeblikket svært usannsynlig. Men tiden vil vise om dette kun er elleville spekulasjoner - eller om det blir en realitet neste sommer.

PS: Cristiano Ronaldo scoret Real Madrids første mål fra straffemerket i 3-0-seieren over Espanyol tirsdag kveld. Real Madrid topper dermed La Liga med 10 poeng etter de fire første serierundene. Valencia ligger på andreplass med ni poeng.

Cristiano Ronaldo er på vei til Real Madrid (Foto: ANDREW YATES/AFP)
Cristiano Ronaldo er på vei til Real Madrid (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Tror du Ronaldo vender tilbake til Manchester United - eller det kun elleville spekulasjoner? Ta debatten i kommentarfeltet under!