I TVNorge-serien «Fire stjerners reise» er Christopher Mørch Husby, Jan Thomas Mørch Husby, Vendela Kirsebom og Vibeke Skofterud på tur i Marrakesh denne uka. Og under turen dro likegodt Vendela til med en sang.

Og de øvrige kjendisene holdt på å sette vinen i halsen da modellen begynte å synge Terje Tyslands «Heile livet førr dæ».

Se syngingen i videovinduet over saken!

Ble overrasket

– Jeg tenkte: synger hun? Å nei! Betyr det at jeg må synge også, sier Christopher Mørch Husby til «God kveld Norge».

Han var imponert over Vendelas overraskende solo.

– Det var ikke minst veldig sjarmerende. Men mest av alt ble jeg sittende å prøve å finne ut i hodet mitt hvem artisten bak sangen var. Mens jeg også tenkte litt på hvordan Vendela kunne en sånn sang. For det er jo litt Trønder-rock over den. Minus Trønder-dialekten selvfølelig, uttaler Christopher, som ble overrasket over stuntet fra den tidligere «Top Model»-programlederen.

– Det var jo en veldig morsom, positiv overraskelse, sier han.

– Fin gjeng

Christopher har utelukkende positive minner fra turen i Marrakesh.

– Det var veldig hyggelig! Vi hadde det veldig gøy sammen og vi pleier alltid å ha det gøy sammen ellers også. Vendela kjenner jeg jo godt fra før så det var hyggelig å reise på tur sammen også, ikke minst fordi vi alle fikk litt tid utenom filming hvor vi også fikk kost oss sammen. Vibeke er en av de snilleste, mest inkluderende og søteste menneskene jeg kjenner og er veldig glad for at jeg fikk blitt kjent med henne, sier han.

– Fikk dere bra kontakt?

Ja absolutt! Jan og jeg har jo tydeligvis allerede veldig bra kontakt, men jeg syns vi var en fin gjeng sammen på tur og man blir jo veldig nære av å nesten bo oppå hverandre i en uke.