tkfn ses4
tkfn ses4

Vil du henge med Torsdag kveld-gjengen?

Nå kan du få en drømmedag i Nydalen.

Er du skikkelig Torsdag kveld fra Nydalen-fan, eller har du bare lyst til å se hvordan en TV-sending blir til?

Gjennom hele høstens sesong av Torsdag kveld fra Nydalen vil vi ha konkurranseserie gående der hovedpremien er å henge en hel dag med gjengen bak serien.

Blir du trukket ut som vinner, setter vi deg på et tog eller fly til Oslo. Her får du sjekke inn på et hotell (som vi selvsagt betaler for) før du blir tatt med opp til studio i Nydalen der du får overvære leseprøver, kostymeskift og den hektiske stemningen på bakrommet i timene før programmet skal spilles inn. Til slutt får du også være publikum under sesongens siste innspilling.

tkfn-gruppebilde-ses4
tkfn-gruppebilde-ses4
Høres dette morsomt ut?

Alt du trenger å gjøre er følgende:

Bruk kommentarfeltet nederst i denne saken og fortell oss hvilken av kveldens sketsjer du syntes var aller morsomt.
HUSK: Du kan kun skrive opp EN sketsj i hver kommentar for å være med i konkurransen, men du kan selvsagt legge inn så mange kommentarer du måtte ønske for å øke sjansen din for å bli trukket ut.

Vi lagrer alle innsendte bidrag, og idet det nærmer seg sesongslutt vil vi altså trekke ut en av dere som vi gir en drømmedag med Torsdag kveld-gjengen.

I tillegg vil vi trekke vinnere underveis som vil få tilsendt spesiallagde Torsdag kveld-krus du ikke får tak i noe annet sted.

Lykke til!

Tina og Bettina er tilbake. Hør hva de mener om nettmobbing.

Vil du ha Else som støttekontakt? Følg bloggen hennes!

Husk også å melde deg på Torsdag kveld fra Nydalen på Facebook. Klikk her!