Benestad
Benestad

– Fløysvik er frekk og ukultivert

«Skal vi danse»-kjendiser raser mot dommerne. Les hvorfor.

Esben Esther Pirelli Benestad som selv var deltaker i «Skal i danse» i 2007, kjenner seg igjen i kritikken som ble rettet mot dommerne i programmet av Einar Gelius.

Gelius uttalte til «God Kveld Norge» at han følte seg urettferdig behandlet av dommer Tor Fløysvik forrige fredag.

Nå kaster Pirelli Benestad seg inn i debatten.

– Frekk og ukultivert

Benestad, som selv fikk tidvis hard medfart av Fløysvik under sin deltakelse i programmet, sier seg veldig enig med Gelius, og raser mot Tor Fløysvik.

– Jeg oppfatter ham rett og slett som lite dannet. Han er frekk og ukultivert. Det er noe med menneskebehandlingen hans som ikke hører hjemme noen steder. Han må virkelig stikke fingeren i jorda å vurdere oppførselen sin, sier han til «God Kveld Norge».

Antipati

Pirelli Benestad føler også at Fløysvik og hans meddommer Trine Dehli Cleve hadde motiver utover dansingen da han selv deltok i programmet.

– Jeg vet at en av dommerne har uttalt privat at min dansepartner Ingrid Beate Thompson ville ta skade både som danser og som menneske av å danse med meg. Dette opprører meg virkelig, og viser at de ikke har respekt for mennesker som ønsker å leve litt annerledes, sier han.

Og:

– De forholdte seg til meg med antipati, sier Benestad.

– Var profesjonell

Dehli Kleve kjenner seg ikke igjen i påstandene fra Benestad.

Hun avviser på det sterkeste at dette har blitt sagt, og hun er ikke enig i at hun skal ha oppført seg uprofesjonelt.

– Dette er ting jeg aldri har sagt. Jeg kommenterte kun det som hadde med dansingen å gjøre. Jeg etterlyste en tydeligere rolle da det kom til valg av hvem han skulle være under programmet, men dette var kun sett fra mitt ståsted som dommer. Hvordan han lever livet sitt har jeg ingenting med, og det er fullt og helt opp til han, sier hun til «God Kveld Norge».

Tor Fløysvik ville ikke kommentere påstandene fra Benestad.