tommy
tommy

«Skal vi danse»-Tommy gir full pupp

....og se hvilken kjendis som utfordres videre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Flere og flere kjendiser parodierer Demi Moores bikinibilde, og sender utfordringen videre.

Se bildene:Demi Moore kaster klærne på Twitter

Kopierer Moore

Både den amerikanske kjendisbloggeren Perez Hilton, Marianne Aulie , og en NRK-profil stilte opp i undertøyet og la ut bildet på sine Twitter-profiler etter at den amerikanske skuespilleren Demi Moore la ut bilde av seg selv på Twitter.

Mandag la komiker og programleder Ørjan Burøe ut bilde av seg selv, og utfordret Tommy Fredvang i «Skal vi danse» til å gjøre det samme.

Oppfordrer ande kjendismenn

– Dette er mitt slag for likestilling, og jeg oppfordrer alle andre norske kjendismenn til å gjøre det samme. Spesielt oppfordrer jeg han kjekkasen Tommy Fredvang og Håvard Lilleheie til å ta et slikt bilde og legge ut, sier Burøe - som lovet belønning til «Skal vi danse»-gutta hvis de tok utfordringen.

– Hvis de gjør det, skal jeg bruke tusen kroner på å stemme på dem, sa han.

Tommy kledde av seg

– Jeg måtte jo ta denne utfordringen, det var jo bare kult, sier Tommy Fredvang til «God kveld Norge».

– Jeg er jo inne i en periode der jeg går over en del sperrer, så jeg tenkte bare at dette må jeg jo prøve, sier Tommy som stiller opp i en liten BH på bildet.

Petter Pilgaard neste

– Jeg må jo sende utfordringen videre og kunne gjerne tenke meg og se Petter Pilgaard eller Jan Fredrik Karlsen på neste bilde, sier Tommy som for tiden ligger i hardtrening i «Skal vi danse».

– Det er sensuelle dager for meg nå, for jeg skal danse rumba på lørdag, sier Tommy.