FUNNET DØDE: Fire personer ble funnet døde i denne bussen på Ekeberg camping.  (Foto: Bjørn Roger Brevik/TV 2)
FUNNET DØDE: Fire personer ble funnet døde i denne bussen på Ekeberg camping. (Foto: Bjørn Roger Brevik/TV 2)

Frigir navnene på de omkomne på Ekeberg

Det var 16 år gamle Gard Skofterud Raae og søsteren Benedicte Adele Raae (13) som ble funnet døde i bussen på Ekeberg mandag.

De to ungdommene ble funnet døde i campingbussen sammen med foreldrene Sigurd Eugen Raae, 51 år, og Ragnhild Helene Skofterud, 44 år.

Politiet offentliggjorde tirsdag navnene på de fire i samråd med pårørende.

Oslo politidistrikt etterforsker saken som en ulykke.

– Politiet har på det nåværende tidspunkt ikke ny informasjon å gå ut med, men avventer foreløpige svar fra obduksjonene som trolig vil foreligge senere i ettermiddag, opplyser Oslo poliotidistrikt i en pressemelding.

De fire ble funnet omkommet i en campingbuss på Ekeberg camping i Oslo. Blant teoriene som tidlig ble lansert var at de døde som følge av gasslekkasje i bobilen.

Politiet fikk melding om at bilen var funnet hensatt klokken 10.40 mandag formiddag, og sendte en patrulje for å undersøke minibussen. Familien påp fire var fra Fredrikstad.

– Det er bare fryktelig tragisk, det får en til å tenke på hvor skjørt livet er. Vi stiller opp med det støtteapparatet kommunen har. Ellers må vi få avklart hva som skjer videre, sa Fredrikstad-ordfører Eva Kristin Andersen (Frp) til NTB mandag.