Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Linda Medalen var i mange år en av Norges største fotballstjerner, og har vunnet både VM-gull, OL, bronse og vært proff i Japan.

Linda-Medalen

Nå er hun aktuell i Wipeout og kjendisversjonen av 71 grader nord på TVNorge, men mellom slagene til opptaket av serien har Linda blitt fridd til.

– Ja, nå skal vi gifte oss. Det blir sommeren 2012, sier en lykkelig Linda til «God kveld Norge».

Deltok i «Luksusfellen» etter samlivsbrudd

Den utkårede er den tidligere «Luksusfellen»-deltaker Trude Flan.

Danselæreren Trude Flan deltok i realityserien i vår, etter at et samlivsbrudd satte økonomien hennes på prøve.

Flan har ifølge Varingen aldri hatt mislighold i banken eller hatt et overforbruk av penger, men måtte finne en måte å beholde huset på etter at hun ble singel slik at hun og barna kunne bli boende.

– Det er nok mange der ute som har det tøft etter å ha vært gjennom et samlivsbrudd. Et brudd er jo tøft nok i seg selv, og så kommer det en økonomisk påkjenning i tillegg, sa hun til avisen.

Se «Luksusfellen»-episoden med Trude her (TV 2 er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsteder)

– Det var et romantisk frieri

Men nå har altså Trude igjen funnet lykken. Og det var Luksusfellen-deltakeren som gikk ned på kne foran Linda hjemme hos paret.

– Det var et romantisk frieri og jeg blir veldig glad. Det var Trude som fridde hjemme hos oss. Hun hadde laget et quiz som jeg måtte gjennom, og egentlig trodde jeg at vi bare skulle på kino, smiler Medalen.

Kommer på TV

Etter at Linda la opp som fotballspiller i 2006 har hun jobbet i politiet i Asker og Bærum. Hun satset senere på en politisk karriere i Asker, og ble valgt inn i kommunestyret for Høyre i 2007.

Snart blir hun også å se på TV. Medalen spiller nemlig for tiden inn realityserien 71 grader nord.

I serien, som sendes på TVNorge til våren, kjemper fotballspilleren mot Mina Hadjian, Lene Alexandra Øien, Maria Solheim, Mette Solli, Vendela Kirsebom, Tor Endresen, Pål Anders Ullevålseter, Asgeir Borgemoen og Abid Raja.