FNYSER AV U UTDANNET: Frps stortingsrepresentant Ulf Erik Knudsen (Foto: Scanpix)
FNYSER AV U UTDANNET: Frps stortingsrepresentant Ulf Erik Knudsen (Foto: Scanpix)

Frp-Knudsen: – Diskuterer ikke med eks-lagersjef på IKEA

Stortingsrepresentant Ulf Erik Knudsen mener en utmeldt partifelle er uverdig å diskutere markedsanalyse med. Fordi han mangler utdannelse.

Drammens Tidende (DT) har nemlig undersøkt hvem drammenserne ønsker seg om Frps ordførerkandidat i byen, etter at partiets varaordfører Freddy Hoffmann meldte seg ut.

Undersøkelsen viste at ingen av de tre kandidatene, deriblant stortingsrepresentant Ulf Erik Knudsen, er spesielt ettertraktet blant velgerne i Drammen.

– Det er et ganske tydelig signal at en tredjedel svarer at de ikke vil ha noen av dem, sa Hoffmann til DT.

Krevde ordrett sitat

Det fikk Knudsen til å tenne:

– Jeg som har tre års høyskoleutdanning, blant annet innen markedsanalyse, diskuterer ikke markedsundersøkelser med en tidligere lagersjef fra Ikea, sa Knudsen, som dessuten forlangte å bli sitert ordrett.

SE OGSÅ: Ikea best likte bedrift i Norge

– Parti for folk flest

I avisens debattforum har han lagt inn denne kommentaren:

«Jeg har stor respekt for folk flest – også folk som jobber på IKEA. Men jeg ville ikke gå til f.eks. en rørlegger for trekke en tann. Markedsanalyse og statistikk er krevende fag som man ikke bør uttale seg så skråsikkert om som hr. Hoffmann. DTs undersøkelse er i beste fall 4-5 betydelige feilkilder som gjør den svært lite brukbar. Men at Hoffmann vil ta den til sin inntekt forstår jeg jo. Forørvig merker jeg meg alle de "modige" som ikke tør skrive med fullt navn. Mvh Ulf Erik Knudsen»

Varaordfører og partifelle Knut Gjerde i nabokommunen Nedre Eiker, ville egentlig ikke uttale seg om saken:

– Men det jeg kan si er at Frp er et parti for folk flest, også for lagerarbeidere og folk på grasrota, sier han til DT.