Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mia Gundersen har opplevd uforklarlige ting, etter at moren hennes gikk bort vinteren 2008, skriver Se og Hør.

Overnaturlig

De siste dagene har det vært en mediestorm, etter at prinsesse Märtha Louise gikk ut og hevdet at hun kunne snakke med de døde. Mia Gundersen støtter nå prinsessen etter å ha selv opplevd uforklarlige hendelser de seneste årene.

– Jeg har opplevd ting som jeg absolutt vil kalle overnaturlige. Det begynte rett etter at min mor gikk bort, sier Mia Gundersen til Se og Hør.

Uforklarlige fenomener

Hun og søsteren tok kontakt med synske personer etter å ha opplevd hendelsene som ikke kunne forklares.

– Jeg var i utgangspunktet skeptisk til uforklarlige fenomener. Men det er hendelser i mitt liv de siste par årene som har endret på dette, og som gjør at jeg ikke trekker prinsessens erfaringer i tvil, sier Gundersen til Se og Hør.

Fikk kontakt

Mia Gundersen er ikke tvil at det var hennes mor som tok kontakt fra den andre siden, eller hennes energi.

– Kontakten gjorde meg absolutt ikke redd. Jeg følte at det som ble formidlet til meg var et budskap og en kraft fyllt av kjærlighet. Og denne kraften har forandret mitt åndelige ståsted totalt, sier hun til Se og Hør.

Støtter prinsessen

Mia Gundersen støtter nå Märtha Louise og mener det hun mener er oppriktig og bra.

– Jeg oppfatter prinsessen som et oppriktig menneske som ønsker å dele sin overbevisning om at det finnes ukjente krefter som vi ikke vet om i dag. Selv har jeg ikke noe personlig forhold til engler, men la oss nå vise toleranse og storsinn overfor dem som fakriskt tror på dette, avslutter hun til Se og Hør.