Støtte : Ari Behn beundrer motet til sin kone, prisesse Märtha Louise.  Han støtter henne fullt ut i hennes prosjekt med engleskolen. (Foto: Patrick van Katwijk, © ep)
Støtte : Ari Behn beundrer motet til sin kone, prisesse Märtha Louise. Han støtter henne fullt ut i hennes prosjekt med engleskolen. (Foto: Patrick van Katwijk, © ep)

Ari Behn gir kona full støtte

Ari Behn støtter prinsesse Märtha Louises engleskole.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Prinsesse Märtha Louise har måtte tåle mye kritikk, etter sitt utspill om at hun kunne oppnå kontakt med de døde. Nå får hun full støtte av Ari Behn , skriver VG.

Uredd

Ari Behn har selv vært i hardt vær i det siste, etter at den svenske kjeden MQ har markedsført ham som kongelig. Nå går han ut mot alle kritikerne av konas engleskole.

– Märtha er uredd og gjør det som ethvert menneske bør gjøre, nemlig å følge sin egen overbevisning uavhengig av hva andre måtte mene er feil eller riktig, forteller Behn i en e-post til VG.

Alternativt miljø

Ari Behn og Märtha Louise ble i sin tid kjent gjennom Aris mor, Marianne Solberg Behn. Moren til Behn og prinsessen er begge utdannet rosenterapeuter og er i det samme alternative miljøet.

– Märtha har grunnlagt en skole og utfører et arbeid som har hjulpet mange til å finne fram til sine egne erkjennelser. Jeg beundrer motet hennes og at hun våger å stå for den hun er på tross av tabloide avsporinger og forsøk på å tillegge henne andre motiver, skriver Behn til VG.

Forskjellig syn

Også kronprins Haakon har gått ut og gitt sin støtte til sin søster.

– Jeg har en veldig fin søster. Hun er omsorgsfull og genuint opptatt av å ta vare på andre mennesker, uttalte han til VG.